Hersi koodiperiood algab Mersini ühissõidukites

HES-koodiga periood algab Mersini ühissõidukites
HES-koodiga periood algab Mersini ühissõidukites

Mersini pealinna omavalitsus pakkus tervishoiuministeeriumi rakenduse kaudu HEPPi integreerimist isikupärastatud sõidukaartidega vastavalt siseministeeriumi kuberneridele saadetud ringkirjale.


Inimesed, kellel on diagnoositud COVID-19 või kes on sellega kokku puutunud, ei saa seetõttu ühistransporti kasutada. Halduskaristused rakendatakse ka neile, kes avastatakse seda kasutavat. Alates 13. novembrist ei saa kodanikud, kellel pole HES-koodi ega integreerita neid transpordikaartidega, ühistranspordist kasu.

Integreerimine toimub saidilt "hes.mersin.bel.tr"

Metropolitani ühistransporti kasutavad kodanikud peavad integreerima isikupärastatud sõidukaardid HES-koodiga. Suurlinna ühistranspordivahendeid kasutavad kodanikud, kellel ei ole diagnoositud koroonaviirust ja kellel on kontaktivaba kaart, saavad külastada hes.mersin.bel.tr ja järgida vajalikke samme ning integreerida bussi sõidukaardid HES-koodiga. Selle aadressi sisestanud kodanikud saavad integreerimise läbi viia, sisestades avanenud ekraanile HES-koodi, TR-ID numbri / passi numbri, transpordikaardi või piletinumbri.

Need, kellel pole HEPP-koodi, ei saa alates 13. novembrist ühistransporti kasutada

Tänu sellele integreerimisele peatatakse kontaktide isiklikud reisikaardid isoleerimisperioodil automaatselt. Isik, kellel on diagnoositud COVID-19 või kes on sellega kokku puutunud, ei saa seega ühistransporti kasutada. Halduskaristused rakendatakse ka neile, kes avastatakse seda kasutavat. Alates 13. novembrist 2020 ei saa kodanikud, kellel pole HES-koodi ega integreerita neid transpordikaartidega, ühistranspordist kasu.

Kuidas saada HES-koodi?

Kodanikud, kellel pole diagnoositud koroonaviirust ja kes pole suhelnud, kuid pole siiani HES-koodi saanud, saavad esmalt HES-koodi, kui soovivad kasutada Metropolitani ühissõidukeid. Nutitelefoniga kodanikud saavad oma telefoni alla laadida rakenduse HES (Hayat Eve Sığar) ja saada rakenduse kaudu HES-koodi. See sisestatakse Hayat Eve Sığari rakenduse jaotisesse „HES-kooditehingud”. Klõpsates nuppu "Loo HEPP-kood", valitakse koodi kasutamise periood ja luuakse kood.

Kui kodanikud, kes soovivad saada HES-koodi tekstsõnumi kaudu, kirjutavad HES ja jätavad nende vahele tühiku, kirjutavad päevade arvuks Türgi ID-seerianumbri 4 viimast numbrit ja jagamisperioodi ning saadavad tekstsõnumi numbrile 2023, saadetakse nende HES-koodid neile tekstisõnumina.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid