Ombudsmani institutsioon 5 lepingulise personali värbamiseks

ombudsmani institutsioon võtab tööle lepingulisi töötajaid
ombudsmani institutsioon võtab tööle lepingulisi töötajaid

Ombudsmani institutsioon on põhiseaduslik institutsioon, mis kuulub meie põhiseaduse 74. artiklisse. Vastavalt seaduse nr 6328 artiklile 5: „Amet võtab kaebuse korral administratsiooni toimimise kohta ette igasuguseid toiminguid, administratsiooni hoiakuid ja käitumist; uurida, uurida ja teha administratsioonile ettepanekuid seoses seaduste ja õigluse järgimisega inimõigustel põhineva õigluse mõistmisel ... ”.


Meie institutsioon, tagades õigusriigi põhimõtete järgimise, hea valitsemistava põhimõtete rakendamise ning vastutuse ja õigluse alusel tegutsemise, Türgi kui Rahvusassamblee 2013. aastast pärit tegevuse kontrollimehhanism näitab viisi, kuidas käsitleda otsuseid, mis teevad rahva eestkõneleja ja võtavad vastu otsuse.

Ombudsmani institutsioon, võttes kasutusele põhimõtte "Las rahvas elab nii, et riik elab", veendumusega, et "inimeste parim on inimestele kõige kasulikum"; See püüab aidata kaasa administratsiooni teenuse kvaliteedi parandamisele, inimõiguste, õigusriigi arendamisele, õiguste taotlemise kultuuri levitamisele ja läbipaistva, vastutustundliku, inimestele suunatud halduse kujundamisele.

Riigiteenistujate seaduse nr 657 muudetud artikli 4 klausel B ja lepingulise personali tööpõhimõtete lisa 06 pealkirjaga "Eksaminõue", mis jõustus valitsuse 06 ja 1978/7 määrusega. Kooskõlas punkti b sättega värvatakse 15754. aasta KPSS (B-rühm) skoorijärjekorra alusel lepinguline abipersonal (autojuht), kes töötab meie asutuse kontoris ja teenindussõidukites Ankaras.

Rakendused; 15 päeva jooksul pärast teate avaldamist Euroopa Liidu Teatajas (kuni tööaja lõpuni), meie asutuse ametlikul veebisaidil http://www.ombudsman.gov.tr Praktikataotluse lingilt (e-valitsuse kaudu) nõutavad dokumendid laaditakse süsteemi üles.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid