Pegasus teenis kolmandas kvartalis 3 miljonit eurot kasumit

Pegasus teenib kvartalis miljonit eurot
Pegasus teenib kvartalis miljonit eurot

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. teenis kolmandas kvartalis puhaskasumit 3 miljonit eurot.


Avalikule avalikustamise platvormile (KAP) tehtud avaldus on järgmine: „COVID-19-ga seotud terviseprobleemid ja reisipiirangud mõjutavad jätkuvalt reisisuundumusi negatiivselt, eriti väljapoole. Pegasus saavutas 3. kvartalis sektori ühe olulisema taastumise, 2019% -lise võimsuse ja 52% täituvusega võrreldes 76. aastaga. 3Q siseliini läbilaskevõime jõudis 2019. aasta sama perioodiga võrreldes 96% -ni, täituvus oli 81%, siseliinile veeti 3,11 miljonit külalist. Külaliste arvu vähenemise ja nõrgema ühikutulu juures oli 3Q müügitulu 72 miljonit eurot, vähenedes eelmise aastaga võrreldes 181%. Jätkus range kontroll kulude üle, fikseeritud sularahakulude vähenemine 59%. III kvartalis oli EBITDA 3 miljonit eurot (55% marginaal), samas kui puhaskasum oli 30,1 miljonit eurot. Kütuse riskimaandamislepingutega seotud tulevikku suunatud kahjumite kajastatud ümberarvestused ja valuutakursi muutused mõjutasid puhaskasumit.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid