Sandıklı - Denizli raudteeliini renoveerimine Projekti järelevalve ja nõustamine Sandıklı - Dazları - Denizli jaamad

Pakkumine tühistati. Eelvalik kuulutatakse välja tühistatud pakkumise jaoks. Valimiste-eelseid rakendusi taotlevad ettevõtted on järgmised: 1. Altınok Consultancy, 2. Bimtaş Bosphorus Consultancy, 3. Eurostudios, 4. Kaiser Engineering, 5. Mescioğlu Engineering, 6. Pegaso - SWS, 7. Yükseli projekt

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

1 Trackback / pingbacki

  1. Denizli Teleferik - TeleferikHaber on alganud suveajaga

Yorumlar