Kergraudtee süsteem

Kocaeli ühistranspordi kerge raudteesüsteem: Kocaeli suurlinna omavalitsuse transpordiplaan, lükati nuppu hiiglaslike projektide rakendamiseks. Selles kontekstis on Põhja-ühistranspordi kerge raudteeliini projektide ja uuringute ettevalmistamise pakkumine, mis on kava peamine selgroog.
Viis ettevõtet esitasid pakkumised suurlinnavalitsuse teenindushoones korraldatud pakkumismenetluseks. Briti, Itaalia ja Hispaania ettevõtete osalemine näitas projekti kõrget taset. Vähemalt kolme äriühingu puhul loetakse pakkumine kehtivaks ja teine ​​etapp realiseeritakse. Selles etapis on teatatud aeg 40 päeva. Töövõtja firma 300 täidab ja edastab lepingu.
Põhja-ühistranspordi kerge raudteeliini rakendatakse 32i kilomeetri marsruudil Pärsia lahe Atalari ringkonna ja Cengiz Topeli lennujaama vahel, mille määrab kindlaks suurlinna peamine transpordi peakava. Selle töö raames kavandatakse ka ülekandekeskusi. Metropolitan Transportation osakonna kontrolli all elluviidavad projekti teised etapid viiakse ellu Gebze, Umuttepe ja Kocaeli lõunapoolsetel liinidel.
See kavandab trammiteede projekti, mis on osa Metropolitan Municipality Transport Master Planeeringust Izmitsi kesklinnas, integreerides selle kerge raudteesüsteemiga. Järgmistel päevadel korraldatakse selle uuringu pakkumine.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar