Juhataja vaatamata tellimusele (video)

Tõstuk kukkus õhus koos advokaadiga ebaõnnestus: Artvini suusakeskus avas suusatõstuki talitlushäire, AK partei asetäitja ja linnapea Emin Ozgun 2 riputasid õhku.


Artvini Atabari suusakeskuse suusatõstuki avatseremoonial peatati õhku AK partei asetäitja İsrafil Barracks ja linnapea Emin Özgün ning piirkondlikud juhid, sealhulgas suur hulk inimesi.

PIKAAJALINE HÕLMATUD ÕHUS

See juhtum toimus keskpäeval. Atabarı suusakeskus, toollift süsteem, telliti pärast avakõnesid. Artvini kuberner Kemal Javelin, tema abikaasa Seval Kaya Javelin sõidab koos tõstukiga, umbes 700i meetrit jõudis tippkohtumisele. Inimesed näitasid avatseremoonia suhtes intensiivset huvi, siis peatati esimees õhus. Ak partei asetäitja Israfili kasarmud, Artvin linnapea Emin Ozgun, CHP Artvin Endine asepresident Yuksel Corbacioglu, suuskonna provintsi esindaja Yusuf Arifagaoglu, ringkonnapiirkondade juhid, linnapead ja kodanikud, sealhulgas paljud inimesed, pidid ootamatult ootamatult ootamatult kinni pidama, kuna rongid olid liikumatu .

JÕUDLIK JÕULUD JÄRGI

Üritusel toimus kokkuvarisemist käsitlev tippkohtumine Artvini kuberner Kemal Cirit. Pärast Javelini sekkumist tulid Atabarı suusakeskusesse paljud kiirabi ja päästemeeskonnad. Vahepeal hüppasid mõned kodanikud tõstukitelt kõrgele. Need, kes langesid lume peale, elasid vahejuhtumiga üle kergete abrasiividega.

VAADATUD ROPIDELE

Nende seas asus kasarmud linnapea Özgüniga ja teiste protokolli liikmetega, paljud inimesed, kes olid alles pärast istmetega sidumist, köideti allapoole. Kui vigastusi ei esinenud, leiti, et ülestõstmise tõttu ei ole tõstukite süsteem läbikukkunud. Pärast intensiivsuse vähenemist hakkas tõstukite süsteem uuesti tööle.