Lumelaud 1. Algasid teise päeva võistlused lavale

Lumelaud 1. Etappide võistlused on alanud teisel päeval: Slalli võistlused toimuvad Palandökeni suusakeskuses toimuvate võistluste teisel päeval. Aastal 15 199 maakonna sportlased osalesid rassi, suusatajatele võitlevad Türgi osaleda meistrivõistlustel.

Türgi Suusaliidu Erzurum esindaja Nevzat Bayraktar, ütles oma avalduses, et AA korrespondent ütles, et nad tegid slaalom rassi täna ütles, et suurt huvi rassist.

Selgitades, et ilm on väga ilus Bayraktar, võistlused jooksevad hästi. Pärast võistluste lõpetamist anname me medalite tseremoonia ja anname võitjatele auhinnad. astunud olulisi samme suusatamine Türgi, "ütles ta.

Bayraktar märkis, et rööbastel esines aeg-ajalt pehmendamist, kuna temperatuur oli üle tavalise hooaja ja ütles, et loodame, et me lõpetame edukalt võistlused. Sportlased ja ka vanemad näitasid võistluste vastu huvi. Toetab tema laste kõrval, saidocuklar ütles.

Bayraktar, kui ilmastikutingimused on sobivad ileri Snowboard 2. Samal ajal tehakse ka etapp Racing, lisas ta.

Raudteeuudiste otsing