Toetab 4.5 Miljoni euro suurust tuge suusakeskusest Ab To Yalnızçam

4.5 Million Euro toetus tuli Abilt Lonely Pine Ski Centerile: 13 Miljoni euro suurune toetus anti Yalnızçam Uğurludağ suusakeskusele, mis oli kaetud männipuudega Ardahani 4.5 kilomeetrites.

Noorte Teenuste ja Sportministeeriumi ning Kultuuriministeeriumi poolt Uğurludaği talvise sporditurismi keskuste keskusesse kuuluvate kuberneride jõupingutuste tulemusena kuulutati Yalnızçami suusakeskus „talispordi turismikeskuseks”. Hotellile anti 1.5 miljonit eurot Euroopa Liidu RCOP projektist, mis oli 4,5i kilomeetri ja suusaradadega talispordi turismikeskus. Toetuste toetusel ehitatakse suusakeskus suusatamis-suusarajale, mis on suletud Lonely Pine'i suusakeskusele.

Kuberner Seyfettin Azizoğlu ütles, et Ardahan läheb Euroopa Liidu toetusel kaugele talveturismile Büyük Meie projekt, mille hindas Euroopa Liit, on heaks kiidetud ja toetus on heaks kiidetud. Ardahani talviturismipotentsiaal saab infrastruktuuri toel olulist hoogu. Talveturismiga seoses näitame kõigile, et Ardahan on edukas keskus, mis kasvab ja kasvab.

Praegune raudteepakkumiste ajakava

Kohta 24
Kohta 24

Pakkumise teadaanne: raudteeülesõidu teenistus

Oktoober 24 @ 14: 00 - 15: 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.