Raudteesõidukid on nüüd TSE tagatiseks

Raudteeveeremid on nüüd TSE garantiis: Tuzlas Türgi Standardiinstituudi (TSE) asutatav tule- ja akustikalabor on jõudnud lõppjärku. Selles peagi töökorras laboris saab tule- ja akustilisi katseid teha raudteeveeremitele.

TSE avalduses öeldi, et standardil "EN 45545", mis on raudteesüsteemide tuleohutuse osas ühtlustatud standard, on palju viiteid "TS EN ISO 13501-1-2" -le, mis on ehitusmaterjalide tuleohutusstandard ja mis on vastloodud laboratooriumi põhistandard. Avalduses öeldi, et mõned katsed, mida saab raudteel teha, saab lühikese aja jooksul läbi viia ühiste katsemeetodite rohkuse abil, ning rõhutati, et ülejäänud osa on nii kiiresti kui võimalik võimalikult kiiresti sooritatav.

TSE Marmara piirkondlik koordinaator Mehmet Hüsrev, kelle arvamused avalduses avaldati, märkis, et nad on Tuzlas asutatava tule- ja akustikalabori viimases etapis ning nad hakkavad peagi tööle.

Märkides, et TSE on selles osas rakendamismeetodid ette valmistanud ning raudteesõidukite tule- ja akustilisi katseid ning ülevaatusi saab nüüd teha ka tema laborites, ütles Hüsrev: „TSE-na võin öelda, et oleme selles valdkonnas enesekindlad nagu paljudes valdkondades. Eriti meie riigis, kuna katsetamise ja kontrollimise valdkonnas ei saa pakkuda piisavaid laboriteenuseid, võetakse need teenused välismaalt. Türgi riiklik TSE testimis- ja kontrolliteenuste pakkuja meie riigis, kuna meie eesmärk on olla laialt levinud. Meie töö jätkub selles suunas ”.

Rõhutades, et nad korraldavad peagi riikliku seminari vastavalt teaduse, tehnoloogia ja tööstuse ministri Fikri Işıki direktiividele, ütles Hüsrev:

„Maikuus toimub 1. riiklik katse- ja inspekteerimistöökoda, kus meie riigis tehakse katse- ja kontrolliteenuste jaoks vajalikud tingimused ning arutatakse meie asjaomaste asutuste probleeme ja lahenduste ettepanekuid. Sedapuhku aitab rahvamajandusele kaasa asjaolu, et meie sõltuvus välismaalt minimeeritakse. Kuna TSE on meie prioriteet inimeste tervis ja ohutus, siis teeme kogu oma töö selles suunas. Meie raudteesõidukid on nüüd TSE garantii all. "

Günceleme: 30/11/2018 12:27

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*