48 miljardit 450 miljonit eurot hiiglaslik investeering suusaliidult

Suusaliidu 's miljonit eurot 48 alates 450 miljardit investeeringuid hiiglaslik: Türgi Suusaliidu president Mehmet Erol Eelised, ajaloo Vabariigi suurim ski miljardit 48 450 miljonit eurot projekti jagada suuri investeeringuid avalikult.

1 toimus esmakordselt Türgis. Ski Workshop toimus Türgis täna Silence Hotel Istanbul. Workshop Türgi Suusaliidu president Mehmet Erol Eelised, Mänedžerid Suusaliidu, Sport Peadirektor Mehmet Baykan, Sport Inc. Osalesid juhatajate ja suusaklubi presidentide talvekeskused Alpaslan Baki Ertekin.

Pärast seminari, Cihan News Agency (Cihan) kirjelduses Türgi Suusaliidu president Mehmet Erol Eelised, Türgi 1. ta ütles, et suusatöökoda tegeles nii suusaklubide indekseerimisega olümpiamängudeks kui ka riigile ja tööstusele suusatööstuse potentsiaali teadvustamiseks.

Märkides, et nad on valmistanud 6i kuud, ütles president Yarar, et me jagame seda projekti avalikkusega üks kuu pärast valimiste alustamist ja võitis. See on Vabariigi ajaloo suurim projekt. 48 miljard 450 on ühe miljoni euro suurune investeerimisprojekt. Türgi provintsis 42 100 5 tuhat suusakeskus hotell, mis moodustavad 275 tuhat voodikohta, esimene Türgi kanda tema suusad liiga. Ja ma loodan, et 2026 on taliolümpiamängudel väga põhjalik uuring, mille eesmärk on saada. Tema jaoks nimetatakse meid riigiks, rahva käedeks; Ski tippkohtumisel Türgi, "ta võtab kokku väga oluline majanduslik ja spordi töö oleme jaganud avalikkusele täna." Ta ütles.

Suusaliidu direktor Fuat Kulaçoğlu teatas, et nad tegid selle esimese töökoja koos maakondade spordi provintsijuhtide, linnapeade ja suusaklubide presidentidega suusakeskusega.

"Panime lauale sport profiili Türgis. 2018, 2022 ja 2026 korraldatakse ka talimängude korraldamise projekti korraldamiseks, N ütles Kulaçoğlu, ütles:

Hr president püüdis seda tänasel kohtumisel selgitada bürokraatiale ja riigiametnikele. Loodetavasti saame tulla lõpp 2026 ka tuua talimängude Türki. Me oleme alustanud tööd kohe, sest just välja kuulutatud eelarvet ei ole ette nähtud ja see tuli alustada võimalikult kiiresti. Õnnelik. Me usume, et meil õnnestub. Miski pole kujutlusvõime, et mõelda. Loodan, et meie tee on valgustatud.

Praegune raudteepakkumiste ajakava

Kohta 24
Kohta 24

Pakkumise teadaanne: raudteeülesõidu teenistus

Oktoober 24 @ 14: 00 - 15: 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.