Puuetega inimeste liikluskorraldus

Puuetega inimeste liikluskorraldus: Gendarmerie Glamarmerie peakorteri juhataja Izmiris ja Ali Rıza algkooli noortele lastele Eriõppeklassi õpetaja Gül Nihal Yüce projekt Me oleme Bergama İlçe projekti Pergamumi linna žandarmer. Sildal tehtud sild.
Jandarmani puudega õpilaste sünnipäevaks korraldatud ürituse puudega nädala, kes kandis rippmeeri riideid, autosid peatada ja kutsuda juhid liiklusreegleid järgima, kõik ütlesid, et see võib olla keelatud. Pergamum Gendarmerie komandör Gendarmerie kapten Murat Dincer ütles oma avalduses selle projektiga, meie õpilased sotsiaalse suhtlemise ajal teede rakenduste, pakume sotsiaalse sisu sõnumeid. Öğ Tahaksin tänada kõiki autojuhte ja üliõpilasi, kes andsid võimaluse veeta kvaliteetset aega, tõstes teadlikkust liikluseeskirjadest. Üks spetsiaalse hariduse klassi õpilasi, kes teed teed, Müzeyyen Güven peatas sõidukid ja teenindas Kölni ja šokolaadi ning hoiatas. Kui te ei soovi olla keelatud, peate järgima liikluseeskirju ja lisama turvavööd. Erihariduse klassi õpetaja Gül Nihal Yüce ütles, et nad üritavad ümber lükata mõningaid ebareaalseid eelarvamusi ja veendumusi oma õpilaste kohta ning püüavad arendada enesekindlust, sünteesi ja sotsiaalset suhtlemisoskust meie lastele, kellel on ebaõnnestumine ja ebapiisavus. Nasuh Acar peatas autojuhi sõidu ajal, märkides, et Denizli kehalise kasvatuse õpetaja, kiites projekti heaks, on need lapsed tõrjutud ühiskonna tõrjutusest ja tuletavad neile meelde, et nad on žandarmeri ja kooli direktori liikmed ning südamlikud õnnitlused oma õpetajatele.

Praegune raudteepakkumiste ajakava

Kohta 31

Hanketeade: ostujõutrafo

Oktoober 31 @ 10: 00 - 11: 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar