Göksun-Elbistani maanteel jagatud teetöö

Goksu-Elbistan jagatud maanteed teetööde: Göksun kuberner Ali Hama Maadleja ja linnapea Huseyin Aydin Coskun, Maanteede 5. Jagatud tee ehitamisel alustati Göksun-Elbistani teedeehitustööde piirkondlikku direktoraati.
Ettevõtja Pehlivan ja Aydin said teavet Mehmet Eşraf Köseoğlu'ndani töö kohta.
Kuberner Pehlivan ütles oma avalduses, et liiklusstandardid kasvavad liiklusstandarditega.
Pehlivan rõhutas, et autojuhid peaksid olema ettevaatlikumad ja reeglitega rohkem kinni pidama, samal ajal kui teede standard kasvab, ütles ta:
Kahtlemata on suurim osa liiklusõnnetustest inimlik element. Siiski näitab asjaolu, et teed vastavad liiklusohutuse standardile, nii selle asula arengule kui ka liiklusõnnetuste minimeerimisele. Ma usun, et meie linnaosas toimuvad liiklusõnnetused vähenevad, kui Göksuni sõiduteed, mis on transiiditeel, on ühilduvad maanteede standarditega. Tahaksin kasutada võimalust, et väljendada oma tänu kõigile, kes osalesid selle tee planeerimisel ja ehitamisel
Göksuni linnapea Hüseyin Coşkun Aydın ütles, et Göksuni, Kahramanmaraşi, Kayseri ja Elbistani teed, mis on presentatsiooniks, valmistatakse 11i kilomeetrite kuuma asfaldina.
Aydın ütles, et nad soovivad Göksunile anda väga ilusaid viise maantee tsivilisatsiooni mõistmisega. Aydın ütles, meie linnaosa teed on meie linnaosa arengu seisukohalt väga olulised. Kiirteed 5. Elbistan-Afşini tee töö on alustatud meie ringteedel, mis on piirkondliku direktoraadi poolt investeerimisprogrammi sisse viidud. Kavandatakse, et umbes 5i kilomeetri tee, mis algab teekatte ristmikust ja jätkub Yem Sanayi ristmikule, viiakse lõpule 3i kuude keskel keskmise kõnniteega, kõnniteel ja valgusega.
Aydin, kõik avaliku sektori investeeringud ringkonda, konsulteerides linnaosa kuberner Pehlivaniga, püüdes võimalikult kiiresti avalikkusele teenida.
Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar