GPS ja kaamera periood ühistranspordis algab nii, mida see tähendab?

GPS ja kaamera periood ühistranspordis algab nii, mida see tähendab? : Istanbul Metropolitan Municipality Transpordi Koordineerimiskeskus (UKOME) on teinud otsuse ühistranspordi revolutsiooni kohta. Nüüd saavad kõik bussid, metrobussid, trammid ja muud ühistranspordivahendid GPSiks ja kaamerateks. 7i juuliks peab kogu ühistransport olema varustatud tehnilise varustusega. George Orwelli 1984i romaan tuleb täna.
Me oleme kaameratega kaetud ja keegi jälgib meid. Miks tegi UKOME sellist otsust ühistranspordi kohta? Siin on üksikasjad! UKOME'i, 7 2014 7i lõpliku otsuse kohaselt kuni GPS- ja kaameraseadmete esitamise kuupäevani. Istanbuli Metropolitan Municipality Transpordikoordineerimiskeskuse (UKOME) otsuse kohaselt olid kõik Istanbulis ühistranspordivahendid kohustatud ühendama GPS- ja kaameraseadmed 2014 juulis 7i kuupäevani. UKOME otsuse kohaselt; 2014 juuli XNUMX GPS ja väline kaamera avalike, personali, kooliteenuste sõidukite ja kõigi teiste ühistranspordivahendite jaoks tuleb paigaldada GPS ja sisemine kaamera kuni esmaspäevani.
Istanbuli Metropolitan Municipality IMM Sistemi kirjalikus avalduses paigaldatakse IMMi elektrooniliste süsteemide direktoraadi nõusolekul kõik asjaomased käsitöölised, tehnilised spetsifikatsioonid, GPS ja kaamerasüsteemid, mille määravad kindlaks IMM avaliku transporditeenistuse direktoraat. Sõidukitele paigaldatud sõidukite GPS-ID-numbrid ja kaameraprotokollid teatatakse ühistransporditeenustele. 7 juuli 2014 Alates esmaspäevast ei anta kaupmeestele, kes GPS- ja kaamerarakendusi ei kasuta, tööloa ja marsruudi kasutusloa Pazartesi.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar