Ühistranspordi revolutsioon GPS ja kaamera tulevad, nii mida see tähendab?

Ühistranspordi GPS-i ja kaamera tuleku revolutsioon, mida see tähendab? : Istanbuli linnaosa transpordi koordineerimise keskus (UKOME) on allkirjastanud revolutsioonilise otsuse ühistranspordi kohta. Kõik bussid, metroobussid, trammid ja muud ühissõidukid on nüüd varustatud GPSi ja kaameraga. 7 Juuliks peab kogu ühistransport olema selle tehnilise varustusega. George Orwelli romaan 1984 on tänapäeval reaalsus.

Me oleme kaameratega kaetud ja keegi jälgib meid. Miks tegi UKOME sellist otsust ühistranspordi kohta? Siin on üksikasjad! UKOME'i, 7 2014 7i lõpliku otsuse kohaselt kuni GPS- ja kaameraseadmete esitamise kuupäevani. Istanbuli Metropolitan Municipality Transpordikoordineerimiskeskuse (UKOME) otsuse kohaselt olid kõik Istanbulis ühistranspordivahendid kohustatud ühendama GPS- ja kaameraseadmed 2014 juulis 7i kuupäevani. UKOME otsuse kohaselt; 2014 juuli XNUMX GPS ja väline kaamera avalike, personali, kooliteenuste sõidukite ja kõigi teiste ühistranspordivahendite jaoks tuleb paigaldada GPS ja sisemine kaamera kuni esmaspäevani.

Istanbuli Metropolitan Municipality IMM Sistemi kirjalikus avalduses paigaldatakse IMMi elektrooniliste süsteemide direktoraadi nõusolekul kõik asjaomased käsitöölised, tehnilised spetsifikatsioonid, GPS ja kaamerasüsteemid, mille määravad kindlaks IMM avaliku transporditeenistuse direktoraat. Sõidukitele paigaldatud sõidukite GPS-ID-numbrid ja kaameraprotokollid teatatakse ühistransporditeenustele. 7 juuli 2014 Alates esmaspäevast ei anta kaupmeestele, kes GPS- ja kaamerarakendusi ei kasuta, tööloa ja marsruudi kasutusloa Pazartesi.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar