2015i erasektori rongijuhtimise õiguslik infrastruktuur

Erasektori rongi töö õiguslik infrastruktuur 2015: Erasektori rongi käitamise õiguslik regulatsioon viiakse lõpule 2015is.

Arenguminister Cevdet Yilmaz, AK partei Malatya asetäitja Mustafa Sahin, lähiaastatel, et vältida kitsaskohti tulevikus transpordi puhul, mis puudutab erasektori küsimust, lõpetatakse 2015is erasektori rongi tegevuse õiguslik infrastruktuur.

MP Mustafa Sahin, arenguminister Yilmaz, işlet Malatya, oluline provints mineraalsete varude osas, tagamaks, et kaevandustranspordi kitsaskohaks on erasektori raudtee haldamine. Kuigi see seadus on vastu võetud, ei ole regulatiivsed uuringud veel lõpule viidud. Milline on selle teema viimane töö?

Arenguminister Yılmaz küsimuse: "Ei 6461 mai 1 2013 Türgi ametlikus väljaandes avaldatud seaduste kohta raudteetranspordi liberaliseerimine on jõustunud. Reguleerimisprotsessi viivad läbi raudteeseaduse peadirektoraat ja selle eesmärk on viia lõpule õiguslik infrastruktuur, mis pakub erasektori rongiühendust 2015is.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar