Winterfesti 2014 talvefestival Erzurumis

Winterfest 2014 Winter Festival toimus Erzurumis: Aasta hooajaks peeti Palandöken, üks maailma esimesest suusakuurordist.

Erzurum Metropolitan Municipality ja Türgi, valmistatud panus kuulsate kunstnike piires organisatsiooni Murat Dalkılıç Suusaliidu ja on laval Mustafa Ceceli Sagopa Kajmer. 3i üritused toimuvad kesklinnas, Erzurum Atatürki ülikoolis ja Palandökeni suusakeskuses. Kaardinäitus toimub kesklinnas ja täispuhutavad mänguväljakud on lõbusad kõikidel festivalipaikadel.

Lisaks ilusatele maalidele, gravüüridele ja kalligraafia näitustele esitatakse näitus külastajatele. Osalejad sümpoosionil toimub ülikooli Türgi Suusaliidu, pühendunud sport, sportlased annab seminar üliõpilastele.

Sündmuse esimene päev jagatakse kingitusi, nagu näiteks tasuta sallid, beretid ja võtmehoidjad. Samal ajal peetakse Mustafa Ceceli kontserdile eelneval päeval vorsti grillpidu.

Festivali korratakse regulaarselt igal aastal ja kõik avab festivali suusa hooaeg Türgis.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.