Aslı Nemutlu, kohus juhul, kui ta võttis otsuse tühistada

Original Nemutlu tühistamise korral selle otsuse kohtusse Järjestus: Erzurum Konaklı Center riigi suusataja, kes kaotas oma elu jooksul vastava koolituse puhul Nemutlu surma, kohus on saanud uurimise otsus tühistati taas puudumise tõttu ekspertkomisjon.

Erzurum riigi suusataja ÅSLI kes kaotas oma elu jooksul treening Türgi president Suusaliidu umbes Nemutlu surma Özer Sober on ka nende seas, et 16 inimeste avastusi tehtud otsus kohtuprotsessi, teavitab eksperdi vabandus ja see katkestati uuesti tänu uutele ekspert ei saa määratud.

Erzurum 4. Aastal 16 Kriminaalkohtu toimunud kohtuistungil septembril xnumx't, et määrata kindlaks ekspertide, Avastuse teinud detsembris 2014 6 oli kokku lepitud, kuid edastati kohtusse varem samal päeval inimene ei saa osaleda avastus nende delegatsiooni seega eksamid.

Ta ei saa tulemusi intervjuusid uus kohtuekspert, et kostjate advokaadid xnumx'te jaanuar 21 "recusation", nagu see oli pärast avastamist kaebuse tühistada uuesti.

National suusataja ÅSLI Nemutlu isa, Ahmet Metin Nemutlu, ütles oma avalduses, ülikooli 8 25 ekspert jõudnud nii kaugele, kuid kes ei ole nõus ja kes ka ettepaneku, et endiselt surve all.

Nemutlu teatas, et juhtum on kestnud üle kahe aasta, ütles:

„Nüüd toome eksperte välismaalt. Väiksema varguse järel on olemas ekspert. Eksperdid ei nõustu pakkumise vastuvõtmisega või jäävad surve alla. Kohtu kohtunik on ülekoormatud. 2 ei ole käimasolevas kohtuprotsessis aastate jooksul tulemusi andnud. Varem oli kostjate advokaatide keeldumine avastamisest loobunud. Eksperdid paradiis et ei leita puhul ekspert Asli Türgis. Kahjuks ei saa me sellest aru saada

ÜRITUSED

National suusataja ÅSLI Nemutlu, Erzurum Konaklı planeeritud Kesk Alpine esimese etapi Konkurents enne 12 jaanuar 2012 Naiste Super-G Track kaotatud elu õnnetuse tagajärjel treeningu ajal, siis Türgi president Suusaliidu sündmuste Ozer kaine ka 7ile mõisteti 2i aastatele vangistus. Teist süüdistust juhtumi kohta, 6i riigiametnik "ametialane kuritarvitamine" küsiti 9i vangistuse vangistuse eest iga kahe aasta tagant.

Praegune raudteepakkumiste ajakava

tsaar 09
tsaar 09

Pakkumise väljakuulutamine: raudteed

Oktoober 9 @ 10: 00 - 11: 00
Kohta 10

Hanketeade: Kütus ostetakse

Oktoober 10 @ 10: 00 - 11: 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.