On raudtee, seal on kiire rong, seal on kaubarong

Seal Raudtee on üle kiirrong, rongi, miks on kaubarongi äärelinnas: stabiilsust valitsuse Türgi ja nõudis High Speed ​​Train (YHT) ediyorum.yht nõustuda kiire areng võrgu üks tähtsamaid ja kaasaegse teenuse teinud selle riigi väga suur on sündmus. Konfordur on majandus, turvalisus, kiirus. Ma arvan, et meie riigis on raudteede kiirus töö, see peaks olema veidi kallim, nende teede ehitamine aeglasem kui peaks olema. Aga see juhtub, uued kiirrongiliinid on tehtud.
Kuigi 1.5 aasta lõppes hiljem kui Planlan, alustati Istanbulis (Pendik) - Ankara YHT lendude vahel. Eskişehiri või Ankara inimesed on väga rahul ja hindavad seda tööd.
Teisel päeval algasid ametlikult ka Istanbulist-Konya YHT lennud, mis läbisid ka Izmitist.
See on ka äärmiselt oluline. Tal on veel mõned puudused teel kiirrongile. Kuna need on valmis, muutub inimõiguste nõukogu kiiremaks ja muutub tõeliselt kiireks rongiks. Veelgi enam, valitsus on pühendunud presidenti ees. Türgi, areneb High Speed ​​Train võrgustik, kõikjal riigis toimub mitte väga pikk protsess tulema maha see trend.

Ma hindan neid kõiki oma riigi nimel ja ma olen nendega väga rahul. Kuid minu prioriteet on see linn.
Tänu YHT-le saate minna Izmitist Ankarasse 3 tundi. Lisaks saate odavalt reisida.
Tänu YHT-le on võimalik jõuda Konya 7-8i tunniga 3.5 tunnis. Tänu YHT-le, Ankarale, Eskişehirile, Konyale, oli Izmit väga lähedal.
Kui palju tunde ja mitu tundi saame minna meie nina põhjale Istanbuli. 50 11, kes hääletas täna võimul oleva partei üle, rohkem kui 7, ja kogu 13i linn selles linnas, kes andis kogu partei valitsevale parteile, peaks karjuma:
"Miks ma ei saa Istanbasse minna?"
Vean kihla. Kaks inimest Izmitist lahkuvad. Üks täisajaga rongi Izmitti jaamast Konyasse. Teine, alustades samast kohast kui tema auto või buss, Istanbuli, mitte teisele poole; Kadikoy, Uskudar, Bostanci, minge teele, kuhu minna. Tõenäoliselt, kui esimene reisija saabub Konyasse, jäävad maanteelt Istanbuli sõitev reisija HGSi ja OGS-i teemaksukabiinide vahele Çamlıca teemaksukabiinide vahel.
See on linn sellele linnale? .. See kulutab triljonit kiirraudteed. Kelle raha? Enamik sellest on meie raha. Konya rong, Ankara rong ja raudtee käivad ja samal raudteel ei tööta Istanbul-Adapazari äärelinna rongi vahel.
.........
Tegelikult Türgis, eriti kõigile, kes elab selles valdkonnas, peaks reageerima hävitamise Haydarpasa raudteejaam vahel YHT müra. Haydarpaşa, kes teenis teenuse, suleti. Miks rong läks Istanbulisse ja jõudis Bosporuseni?
Lähis-rong ei ole oluline ja vajalik selleks, et see linn Adapazarisse ja sealt edasi sõita, ainult Istanbulisse. Loomulikult on İzmiti ja Adapazarıi ning Istanbuli vahel iga päev väga kiire liiklus. Aga Gebze-Derbenti, Hereke-Köseköy ja Eşme-Derince'i ja kõigi raudteel asuvate asulate vahel võib meie linnas mõelda, inimesed tulevad ja lähevad iga päev.
Nüüd teevad nad mind trammiks Sekaparki ja bussijaama vahel.
Esmalt tooge see rong. Mida teha, Haydarpasa suleti, kuni Pendik. Seal on raudtee, seal seisab, kiirrong, läbivad kaubarongid. Miks mitte kohalik rong.
Fikri Isik, hr Ibrahim Karaosmanoglu, kas te saate neile küsimustele vastata?
.......
Vaata, ma annan sulle veidi rohkem segadust. Türgi täna Batman, Hakkari, Şırnak ühes meie kodanike, lennukiga sõita tema linnast 1 tundi, saab ta teada, Istanbul 1.5 tundi. Lähitulevikus valmib ka suurepärane Musta mere lennujaam. Minu kodanik Ordu, Giresun võtab ka lennuki ja maandub Istanbulis 1i tunnis.
Minu kolleeg Efe Tur'a mõisteti süüdi. Te maksate suurt raha, te jääte teele kinni; Kuigi Batmani kodanikud tulevad Istanbuli südamesse 1i tunnis, ei saa ma 3i tunnilt Istanbulisse minna.
Nad ütlevad, et oota; Me ehitame Põhja-Marmara maanteed, Kuzey
Puudub. Sa lollid meid. Mitte tahtlikult. Kuid te ei mõista selle linna rahva vajadusi, selle linna rahva ootusi, probleeme, mida nad üldse ei tea. Probleem on siin. Just siis, kui tuleb aeg valiku tegemiseks, peate hääletama inimeste eest, kes on sellest linnast linna rännanud ja kes on nüüd enamus.
Niipea kui me tahame oma äärelinna rongi. Me tahame äärelinna rongi, mida Pendik-Adapazarıi vahel töötades tahame Gebzest Eşmesse iga peatuse piires meie provintsi piires.
See linn oli rongiga. 20 saab Gar'ilt iga minuti rongiga sõita, 1 jõuab Haydarpaşasse 15i minutiga. Meil ei ole autosid nagu sina. Teedel hukkuvad tuhanded üliõpilased, pered, kümned tuhanded inimesed.
Lennukiga Batmanlı, Şırnaklı, 1 läheb Istanbulisse iga tunni tagant. Me ei saa sellest linnast Istanbulisse minna.
Anna meile meie rong. Me ei taha sinult liiga palju. Anna meile oma vana elu. Palun, palun ...

Raudteeuudiste otsing

1 Kommentaar

  1. Autor on õige,% 100, isegi% Miljon korda. Probleem PLANNING ERROR,. meie riik on väga eriline neile, kes teavad! (Teavitamata, informeerimata!). JAH: YHT jne investeeringud 100 TINGIMUS. Tänu, see oli väga hea. AMA perifeeria Kus ta on? Me armastame teha raskeid, puuduvaid, vigaseid, pooltööd, lõppude lõpuks on meie pead veel SONG. Laadige enne liini, inimene nagu linnalähedased sõidukid ja liinid, st inimese sarnane jaotus ja kogumine. See on planeeritud, planeeritud, kaalutud. Lähedus läheb Haydarpaşasse! Kuigi see on täis koridore ja infrastruktuur on siiski ülekoormatud. See on ORGANISATSIOONI JA KOORDINEERIMISE KÜSIMUS. Nii et me oleme kõige nõrgemad!

Yorumlar