Kahramanmaras-Goksuni tunnelite ehitus lõpetati

Kahramanmaraş-Göksuni tunnelite ehitamine on lõpule viidud: 9-tunnel, mis ühendab Musta mere ja Kesk-Anatoolia Vahemerega, on 3-tunneli valmimisjärgus.
Endise teede-, merendus- ja kommunikatsiooniministri Binali Yildirimi poolt heidetud 3-tunnel ja maanteestandard läbivad 19-i kilomeetri maanteel lõpukontrolli. 9 kilomeetri pikkune 3 tunnel, mis ühendab Musta mere ja Kesk-Anatoolia Vahemerega, kui see kasutusele võeti, valmis umbes 2 aasta pärast.
26 avatakse mais
Projekti, mis eeldatavalt maksab umbes 260 miljonit naela, lõpuleviimisel väheneb vedu Kahramanmaraşi ja Göksuni vahel umbes 40 minutini. AK-partei fraktsiooni aseesimees Mahir Unal ütles, et Kahramanmaras-Goksuni 3-tunneli ja 19-kilomeetrise maantee vaheline avaldus on üks piirkonna olulisi projekte, ütles ta.
Ünal teatas, et nad plaanivad avada 3 tunneli 26 May, mis lahendati endise teede-, merendus- ja kommunikatsiooniministri Lütfi Elvani toel. Unal, Kahramanmaraş-Göksun 3 tunnel 2i vahel valmis saanud aasta tuletas mulle meelde.
2 3 TUNNEL on tehtud aasta
Meenutades, et ainult üks tunnelitest on Bolu tunneli pikkus, ütles Ünal: „Oleme ehitanud 2 tunnelid ainult Bolu tunneli pikkuses. Loodan, et lõpetame ka 3 kilomeetri pikkuse Göksuni ühendustee.
Unal teatas, et pakkumine korraldatakse pärast maantee valimist, mis ühendab Kahramanmaraşi Malatyaga, ja lõpetas tema sõnad järgmiselt: „Seega ühendatakse meie linn rahvusvahelise maanteede standardiga nii Kayseri kui Malatyaga. Kui need uuringud on lõpule viidud, täidame me oma lubaduse. Meil on plaanid eelseisvas protsessis. Teostame otsest teed, mis ühendab Musta mere ja Vahemerd. Samal ajal saab meie Göksuni rajoon Vahemere ühenduse keskuseks. ”

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 04

Pakkumise teadaanne: eraturvateenistus

November 4 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 05

Hanketeade: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (raudtee) viadukti ehitus

November 5 @ 10: 30 - 11: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 06

Hanketeade: Irmak Zonguldak Line Km: viadukt 378 + 220 juures

November 6 @ 10: 30 - 11: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar