Raudtee töötajad streikivad Melbourne'is

Melbourne'i raudtee-töötajad streikivad: Melbourne'i raudtee-töötajate liit otsustas lüüa kaks päeva. Eksperdid, kahepäevane streik rongide linna võtmeroll linna transport, ütles, et liiklus halvatus. Raudteevagunite ja busside ametiühing, RTBU liikmetest ühehäälne otsus streikitöötajate kohta kahjustab tugevalt Metro Rongid.


Streigi tõttu ei kontrollita tunni jooksul 48i pileteid, pileti uksed jäetakse lahtiseks. Rongid saavad samuti peatada jaamad, mis peavad peatuma.

Töötajaid esindav RTBU on juba ammu eriarvamusel raudtee ametnike ja töötajate palkadega. Ametiühingute sekretär Luba Grigorovitch ütles, et streigi otsustasid töötajad, kelle osakaal on 98. Grigorovitch ütles, X intervjuud 4 on kestnud juba mitu kuud. Me ei saanud raudtee-ettevõtja nõudmistele positiivset lähenemist

Raudteedel töötab umbes 3 tuhat töötajat, sealhulgas juht, volitatud ametnik, halduspersonal ja signalisatsiooniametnikud. Kui viimasel hetkel streigimisotsuse kohta muudatusi ei tehta, korraldatakse esimest korda alates 1997ist raudteel streik.

Esmaspäeval kohtuvad ametiühingud ja äriühingu ametnikud viimati.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar