Büyükşehir võõrustas Denizli käsitöölisi Bağbaşi platoo

Büyükşehir võõrustas Denizli käsitöölisi Bağbaşi platoo juures: Denizli suurlinnavalitsuse linnapea Osman Zolan kohtus Bağbaşi platoo koos professionaalsete kodadega, mis tegutsesid Denizli kaupmeeste ja käsitööliste koja all. Linnapea Zolan ütles, et nad on ehitanud Egeuse merepinnast kõige pikema teekonna, et nad on lisanud linna-turismi koos Bağbaşi platoo keeruliste rajatistega.


Denizli suurlinnapiirkonna linnapea Osman Zolan tervitas Bağbaşi platoo Denizli kaubandusettevõtete ja käsitööliste koja juhte ja esindajaid. Denizli kaubandus- ja käsitööliste kodade esimees Musa Çelikkol teatas oma kõnes, et ta sai teistes linnades köisraudtee, lisades, et see on veel üks ilus koht. Olgu Allah rahul meie presidendiga ja loodan, et ta saab parimat ilu, mida ta on teinud Metropolitan linnapea Osman Zolan, Bağbaşı platoo ja köisraudtee tõid Denizlile uue hinge, ütles ta. Märkides, et Denizli on ainulaadne linn, ütles linnapea Zolan, et Denizli on linn, kus on unikaalne ilu. Denizli on provints, kus meie kaupmehed on kaupmehed, kaupmehed ahvikultuuri kultuurist. See on meie suurim rikkus. Lisaks nendele rikkustele töötame iga päev ja öösel, et ehitada oma rahva vääriline linn ja minna paremale, seda ilusamaks. Tu Meie meri väärib parimat, kõige ilusam, N ütles linnapea Zolanit Z Meil ​​ei olnud 2004i parki, välja arvatud park ja vabariigi park. Oleme tutvustanud meie pargi Çamlıki, İncilipınari, justiitspargi, Servergazi pargi, Sevindiki pargi ja 1200i. Loomulikult ütlesime, et "ei piisa". Ja me vajame lifti ..

Denizli uus hingamiskoht
Linnapea Zolan ütles, bir Me peame kohtuma Denizli kõrgustikega, me peame kohtuma värske õhuga ja unistasin, et meie inimesed koos nende kaunistustega. Me otsustasime, et see koht oleks kõige mugavam, reisides mägede tippkohtumisi ükshaaval. Kompleksi vaatamisel tahtsime, et Denizli oleks uus hingamispaik. Jumal tänas, Jumal on meile andnud, oleme näinud neid päevi õnnetuseta. Õnn meie merele. Ma ütlen sulle selgelt; "See on ainult kahju, kui tahad minna suusatõstuki alla." Denizli tuleb vaadata, kui ta läheb, kuid selle taga peab olema tugevad funktsioonid, et seda toita. Nii lisasime mägismaa ja linnamets. Meie kevadel on sissepääsu juures piknikualad. Meil on puidust maju, ma loodan, et sa seal viibid, imiz ütles.

Egeuse mere pikim köisraudtee
President Zolan ütles, et piirkond teenindab mägismaa turismi 12i kuu jooksul Anlat Meil ​​on suvel rohkem kui viiskümmend telki ja me loome selle. Meie kodanikud toovad ainult oma asjad ja naudivad telki ja lahkuvad. Siin on meie linnale eritoitlustus. Meri hakkab naaberlinnadest. See piirkond toob meie kaupmeestele ja inimestele plussid. Võib-olla teeb ühe öö ostu, ütles Belki. Ta ütles, et rajatis on Egeuse mere pikim köisraudtee. Beauty Selle ilu abil loodame turismile lisada veel ühe ringi. Talvel jõuame lumi nautima meie laste, pere ja sõpradega. Seega on see koht multifunktsionaalne. Ma ütlen teile selgelt; Seal on viis suusatõstukid kuuest maakonnast Türgis. Sel moel ei ole teisi kõrgustiku ja keeruliste rajatistega seotud funktsioone. See on esimene Türgi, "ütles ta.

Üçgeni ristmiku projekt algab 2016ist
2016is selgitas president Zolan, et Denizli jaoks on veel üks suur projekt ja ütles: anlat Võtame Üçgeni ristmiku maa alla. Siin kavandasime projekti, mis võimaldaks transiidi läbimist. Me plaanime moodustada ilusa rohelise ala. Soovime seda projekti 2016is alustada ja lõpetada. Loodan, et meie meri on ilusam. Kõigi meie eesmärk on jätta alalised esemed ja panna see merele, Başıi linnapea Zolan, liidu president Çelikkol ja tema retinue külastasid Bağbaşi platoo ja uurisid rajatisi.Raudteeuudiste otsing