TCDD avalik koormus väheneb

TCDD avaliku koormust vähendatakse: Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD) on suunatud tühistamise jätkusuutlik tase rahalist koormust avalik.

Arengu ministeeriumi koostatud ja 2016-2018i perioodi hõlmava uue keskpika perioodi programmi (OVP) alusel kogutud teabe kohaselt sisaldab programm järgmise 3i aasta jooksul riigile kuuluvate ettevõtete suhtes realiseeritavaid eesmärke.

Sellest tulenevalt uuendatakse riigi majandusettevõtteid (SEE) vastavalt muutuvatele tingimustele ning nimetatud ettevõtetes viiakse tõhusalt läbi sõltumatu auditi praktika.

SEE-sid ei eraldata nii palju kui võimalik sotsiaalse ja avalikkuse huvides. Kohustusliku loovutamise korral täidetakse kulud õigeaegselt.

TCDD avalik koormus väheneb

Uue MTP raames viiakse TCDD ümberkorraldamine lõpule ning raudtee- ja kaubaveod avatakse erasektori raudtee-ettevõtjatele. Kuni programmiperioodi lõpuni vähendatakse TCDD rahalist koormust üldsusele jätkusuutlikule tasemele.

Türgi Raudtee masinad tööstuse (TÜDEMSAŞ), Türgi vedur ja mootori Industry Inc (TÜLOMSAŞ) ja Türgi Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) turu ootusi, mis tulenevad struktuurimuudatusi tehtud raudteesektori restruktureeritakse kohtuda.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar