Muşta talvise turismi ettevalmistused

Muşta talvise turismi ettevalmistused: Pärast Muşi provintsi administratsiooni, suusakeskuse ja Alparslani ülikooli teetööd alustas ta suusakeskuse veekanalite ümberkorraldamist. Peaministeeriumi poolt saadetavate ressurssidega alustas Muşi suusakeskuse keskkonnakorraldus ja Muşi provintsi erihaldusameti Alparslan Ülikooli tee kuumad asfalditeosed ka suusakeskuse 50-meetri äravoolu projekti. Kohapealset tööd uurinud Proveyhmus Yentüri peasekretäri informeeriti suusakeskuse aias asuvatest kuuma asfaldi- ja 50-meetri veekanali drenaažist. Yentür provintsi peadirektor provintsi administratsioon, andes juhiseid lõpetada tehtud töö, provintsi noorsooteenuste ja spordi provintsi direktoraat suusatamine, vastavalt nõudmistele mõned puudus piirkonnas on lahendatud piirkonnas ütles. Rääkides, et suusakeskusel on oluline koht, eriti talvehooajal, ütles Yentür metrekare Peaministeeriumi, suusakeskuse maastikukujunduse ja Alparslani ülikooli maanteeühenduse 13 bin 500 ruutmeetri BSK katte teetööga saadetud ressursid. . Hiljem puhastatakse lennujaamas ja suusakeskuses 50i vee äravoolusüsteemi

Praegune raudteepakkumiste ajakava

Kohta 24
Kohta 24

Pakkumise teadaanne: raudteeülesõidu teenistus

Oktoober 24 @ 14: 00 - 15: 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.