Batumi köisraudtee tasud on valmistatud 100is

batumi köisraudtee
batumi köisraudtee

Batumi köisraudtee tasud 100-i rampide protsent: Batumi mereäärse 250 meetri kõrgus kuni Anuria mägipiirkonna ja 2586-meetri pikkuse juurde; 2016 on 100i poolt tõstnud Austria firma Doppelmayr ehitatud Batumi köisraudtee hindu. Varem tõsteti 5 Lari tasud 10 Lari. Siiski; 3 Lari, 10 Lari lastele vanuses alla 2 Lari ei ole mingeid hindu muutnud, samuti alla 3i vanuse alla ei võeta lapsi. Agro firma poolt kasutatavas kaabellevisatsioonisüsteemis on saadaval kõik 8 9i siseruumides kasutatavad mõõteriistad ja 245i reisijaid saab transportida tunnis. Teisest küljest, suveperioodil, mis on turismiperiood, rakendatakse õhtupalka 2i päevasel ajal.

Praegune raudteepakkumiste ajakava

Sool 15

Pakkumise teadaanne: Puhastusteenus

Oktoober 15 @ 10: 00 - 11: 00
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.