2 miljardit naela 4 projekt, et tutvustada maailma armeele

2 tutvustab maailma armee oma 4i projektiga, mis on väärt miljardit naela: Ordu tutvustab Euroopat, uusi infrastruktuure ja turismiinvesteeringuid. Ordu Metropolitan Municipality, mis osaleb 4i projektiga Prantsusmaal korraldatud kinnisvaramessil MIPIM, ootab välismaalt investoreid.

ORDU Metropolitan Municipality osaleb MIPIM-is, mis on üks maailma juhtivaid kinnisvaraüritusi, mis toimub 2-4i märtsis 15i projektiga, mille väärtus on umbes 18 miljardit naela. Ordu Metropolitan Municipality poolt messil esitatavate projektide hulgas on X-TRX miljoni dollari suurune Ünye sadama projekt, 400 miljoni naela Ordu-Giresuni lennujaam, 320 miljoni naela suurune Melet jõe projekt ja 120i miljoni naela Çambaşı suusakuurort.

Linn on aeg tutvustada ja teada pärast linna kiiret arengut. Sa ütles Enver Yılmaz, Ordu Metropolitan Municipal linnapea. Mitte selleks, et sõjavägi muutuks elamiskõlblikuks, puhtaks, atraktiivseks, boutique-suurlinnaks, selgitades, et neil ei olnud eesmärki., Nad tulid linna, vaadates neid suuri projekte ja viies need teiste investeeringute päevakorda. Näiteks on meil suured linnade ümberkujundamise projektid. Türgi ja välismaa suurettevõtted tahavad tulla, meie rohkem keskmise suurusega ettevõtteid võib saada partneriteks

Yılmaz, mis on maailma esimene mere kogu lennujaam, mis on täidetud, täites piirkonnas 10i põrandal maa hinnad, selgitades Yilmazi suurenemist, ged Enne lennujaama ja pärast lennujaama arengut me ei liialda arengut. Land ulatub 70-100 naela kuni 2 tuhat naela. Rannajoonel läbib 10 tuhat liiri ruutmeetrit maad. Ei ole suuri maastikke. Inimesed ei müü ka

Suusakeskus ja Unye sadam messil

- Unye Container Port on mõeldud kogu Musta mere ja riigi teenindamiseks. Töid alustatakse uue tuhande meetri pikkuse 3i lainemurdja ehitamisega ja 500 läheb kalavarude juurde, mis ulatuvad tuhat ruutmeetrit.

- Kokku 652 aakri hõlmab, Winter Sport ja suusakeskus Çambaşı Türgi 5. läheb suusakeskusesse.

- Melet Riveri projekti eesmärk on luua atraktsioonikeskus, mis ühendaks armee lääne- ja idaosa. Projektiga luuakse mitmeotstarbeline turismi- ja vaba aja telg.

Pargis saabub šokolaad

Aastal Ordu "šokolaadipargi" lennujaama lähedal asuv ENVER Yilmaz avab piirkonnas. 64i aakritesse tehtava investeeringuga toodetakse boutique-šokolaadi.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing