Itaalia raudteed ja Iraani raudteed allkirjastasid uue tehingu

Itaalia raudteed ja Iraani raudteed allkirjastasid uue lepingu: veebruaris sõlmiti uus leping Itaalia raudteede (FS) ja Iraani Islamivabariigi (RAI) raudteede (RAI) vahel. Iraani raudteede president dr Mohsen Pour Seyed Aghaei ja Itaalia raudteede juhataja Renato Mazzoncini sõlmisid Iraani pealinnas Teheranis kokkuleppe Iraani raudteede arendamise, kiirraudteeliinide moderniseerimise ja rongide tootmise kohta riikide vajadustele.
Itaalia raudteed toetavad Iraani raudteed Teherani-Hamedani ja Qom-Araki vahelise kiirrongiliini projekteerimisel ja ehitamisel. Lisaks viib Itaalia raudteede allfirma Italferr koos Iraani raudteedega läbi ühistööd 400 km pikkusel Teheran-Qom-Isfahani kiirraudteeliinil. Lepingute kogumaksumus on 5 miljardit eurot.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 11

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar