Köisraudtee ja Bağbaşı platoo tervitasid kahte ministrit

Teleferik ja Bağbaşı platoo tervitasid kaks ministrit: perekonna- ja sotsiaalpoliitika minister Denizli Teleferik ja Bağbaşı platoo, kes realiseeriti eesmärgiga rikastada Denizli elanike sotsiaalset elu ja veeta oma looduses looduses aega. Sema Ramazanoğlu ja metsandus- ja veeminister Dr Ta võõrustas Veysel Eroğlu. Minister Ramazanoglu ja minister Eroglu, valge riietatud mägismaa lumepalliga, mängides lõbusate lastega, köisraudtee ja Bağbaşıga.


Perekonna- ja sotsiaalpoliitika minister Sema Ramazanoğlu ja metsandus- ja veeminister Dr Veysel Eroğlu tuli Denizlisse mitmete külastuste, avamise ja ülevaatuse jaoks. Oma visiidi raames Denizli minister Ramazanoğlu ja minister Eroğlu, justiitsminister Bilal Uçar, Denizli kuberner Şükrü Kocatepe, Denizli parlamendiliikmed Şahin Tin ja Cahit Özkan, Denizli suurlinnavalitsuse linnapea Osman Zolan, kutsutud külalised ja protokolliliikmed.

Ramazanoğlu ja Bakan Eroğlu, kes tulid Bağbaşi platoo juurde 1400i meetri kõrgusel teleferikiga, kuulasid kodanikega tihti kodanikega vesteldes. Minister Ramazanoğlu ja Bakan Eroğlu, kes ei pööranud kodanikega suveniirifotod, mängisid lumepalli lühikese aja jooksul koos suurlinnapiirkonna linnapea Osman Zolaniga.

Bagbasi platoo entusiastlikud liikmed imetlesid protokolli. Linnapea Osman Zolan, minister Ramazanoglu, minister Eroglu ja need, kes külastasid teenusele esitatud teavet.

Minister Eroğlu: ın Kõige ilusam vaade maailmas Bakan
Metsandus- ja veeminister Dr Veysel Eroğlu ütles ajakirjandusliikmetele avalduses "ülimalt", mida kirjeldati köisraudteena ja Bağbaşi platoo on Denizli jaoks suurepärane võimalus. Minister Eroğlu ütles: "Arı" Sa võid elada kirjalikult, talvel ja kevadel selle võimalusega Denizli kõrval. See on peidetud paradiis. Tahaksin tänada perekonna- ja sotsiaalpoliitika ministri ning suurlinnapiirkonna linnapea. Eriti selles valdkonnas soovisid nad sellist rajatist teha, ütles ta. Meenutades, et minister Eroglu oli esimene kord, ütles: u Ma ei kõhelnud rajatisele luba anda. Me olime varem andnud Çamlıki piirkonna Metropolitan Municipality'le. Meie kodanikud on siin ja ka siin hästi. Siin ei ole lund, kuid siin on lund. Kõige ilusam maailmavaade. Tahaksin tänada kõiki neid, kes töötavad meie linnapea Osman Zolani heaks, eriti kuna nad on andnud meile sellise võimaluse.

Minister Ramazanoğlu: „Väga hea majutusasutus Bakan
Perekonna- ja sotsiaalpoliitika minister Sema Ramazanoğlu täna metsandus- ja veeminister. Dr Olles öelnud, et nad tervitasid Veizeli Eroğlu Denizlis, on ta Denizli jaoks prioriteediks ja privileegiks investeeringutele. Täname teda selle eest väga. Kui räägime talle investeeringust Denizlisse, näeme me seda, nagu me pole kunagi kuulnud sõna „ei”. See võimalus toimus meie linnapea Osman Zolani ja välisministri jõupingutustega. Kõik on siin, järglased on vanad, mõned on uisutavad, mõned mängivad lumepalle, mõned käivad. Väga kena rajatis. Tahaksin tänada kõiki, kes panustasidRaudteeuudiste otsing