Yıldızi mägi jätkab suusatajate tervitamist

Yıldızi mägi jätkab suusatajate tervitamist, Sivas on suusahuvilistel rõõm lumesadu Yıldızi mägi talispordi turismikeskuses.

Nädala jooksul kasvasid termomeetrid Sivas 15 kraadini. Suusatajate silmad Sivas gözi särav täht ei muutunud Yıldızi mägi talispordi turismikeskuseks. Suusakeskust ei mõjutanud soe ilm. Suuskade, pikkuse, koodide erinevuse, mitmekesisuse, lumekvaliteedi ja kesklinna viibimise kestuse keskpunkt, suusatajad said täielikud märgid.

Professionaalsed suusatajad Yıldızi mägi talispordi turismikeskuses suudavad suusata professionaalsetel radadel ja suusatajad saavad suusata algaja rajal. 200i pikkusega rööbastee ääres saavad igaüks nautida tänapäeva kelgudega seitsmeteistkümnendat seitsekümmend, samal ajal kui kelgud võivad kõndida maandumisraja alguspunkti.

2 tuhande 226 meetri pikkune M2i tõstuk, mis tõmbas Yıldızi mäele külastanud kodanikke suurt huvi pakkuma, pakub meeldivat teekonda suusahuvilistele kuni mäe tippu.

Päevade täisteenust pakkuvad rajatised, ühtsus, hotelli- ja palkmajad eristuvad oma mõistliku hinnaga. Täispansioni teenus hotellis pärast hommikust hommikusööki külastajatele kogu päeva pikkuses suusatamises pargis asuvatel uisutamise ainulaadsetel radadel nautides õhtuseid elusid.

Suusatajatele, mootorsaanidele ja lumelauasõidule pakutakse ka suusatajatele Yıldızi mägi talispordi turismikeskuses. Samuti pakuvad tööpäevadel 08.30 ja 08.30 teenust linna väljaku ees asuvatele rajatistele ajaloolise gendarmeriehoone ees.

Samas suusakeskuses asutatud meteoroloogiajaam lõpetas edukalt katsefaasi ja hakkas teenindama. Suusatajad, Yıldızi mägi talispordi turismikeskuse veebileht ma www.yildizdagikayakmerkezi.coMeteoroloogia peadirektoraadi ametlik veebisait www.mgm.gov.t on Jaotise u lumepaksus yağ klõpsates saate teada lumepaksusest, õhust ja sademetest Yıldızi mäestikus. Järgnevatel päevadel eeldatakse eeldatavat kasumit kuni märtsi lõpuni.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing