Praktika võimalused SAMULA'lt

Praktika võimalused SAMULA'st: Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ A.Ş. sel aastal pakuvad ülikooli ja keskkooliõpilased jätkuvalt praktikavõimalusi.
Alguses Üheksateist mai Ülikool (OMU), Samsun ja keskkonnale, sealhulgas üliõpilastele teaduskonna ja tehnilise keskkooli õpilased, kuhu õpilased 36, Inc. tänavu SAMULAŞ kasu praktikavõimalusi.
Lisaks praegusele 15i üliõpilaspraktikale on 36i üliõpilased kokku praktikaga Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ A.Ş.
Praktikandid, SAMULAŞ A.Ş. Hooldus- ja remondi- direktoraat, operatsioonide peadirektoraat Finantsküsimuste direktoraat ja tugiteenuste direktoraat lõpetab praktika. Paljud neist on OMU Inseneri-tudengite ja tehnikakooli õpilaste praktikandid ning neil on võimalus saada teadmisi ja varustust paljudel teemadel. Ka esimest korda sel aastal, SAMULAŞ A.Ş. Raudteesüsteemide ja raudteesüsteemi juhtimise üliõpilased hakkasid nägema praktikume. Lisaks masinatööstusele ja elektrotehnikale jätkavad SAMULAŞs praktikad ka sellistes osakondades nagu logistika, inimressursid, infotehnoloogia, arvuti, erikaitse ja turvalisus, ülikoolide ja kõrgkoolide täitevsekretariaat.
OMU Inseneriteaduskond Masinaehituse osakond 2. klassiõpilane Jibril Abdella Ismael on ka intern 36i üliõpilasel. Kõrgharidus Türgi lõpetada elu Etioopia õpilast Jibril Abdelli Ismael "2 aastat oma elust koolituse Samsun jätkuks ja ma olen väga õnnelik, et siin olla. Mind mu sõbrad, kes olid ülikoolis ja Samsunis, tervitasin mind soojalt ja siiralt. Trammi- ja raudteesüsteem oli meie riik Etioopias eelmisel aastal, kuid väga uus. Kuigi ma olen siin üliõpilane, on mul võimalus seda süsteemi täita ja selles süsteemis osaleda. SAMULAŞ Inc. Ma jätkan internatuuri hooldus-remondi osakonnas ja tänan Ondokuz Mayısi Ülikooli ja SAMULAŞ A.Ş.
Teabe käimasoleva uuringu Samulaş Inc. Juhatuse liige Kadir Gürkan "Must meri on ainus Light Rail Business District SAMULAŞ Inc. linnade ohutu ja aidata kaasa moodustamine kvalifitseeritud personali infrastruktuuri mugav ühistranspordi missioone, samuti meie riigis, sektoris ja oleme jõupingutusi ka toetada teket valdkondlike kodumaise tööstuse . Uuringud põhimõtetel, et jätkub, "ütles ta.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar