Iraan ja Itaalia teevad koostööd raudteedel

Iraan ja Itaalia teevad koostööd raudteedel: Iraani transpordi- ja elamumajanduse minister Abbas Ahundi ütles kohtumisel Itaalia infrastruktuuriministri Graziana Delrio'ga eile Roomas, et nad leppisid kokku Itaalias kahe suure kiirrongiga seotud projektiga.
Avalduses avaldati kiirraudteeprojekti ehitamine 146 km marsruudil Kum'i ja Eraki linna vahel Iraanis teiselt poolt 260i kiirrongi projekti Teherani ja Hamedani vahel järgmisel aastal kevadhooajal ja haridusperioodil käesoleva aasta septembris. otsustas alustada.
Iraani transpordi- ja elamumajandusminister ütles ka, et leping kirjutati alla Itaaliaga, et avada Iraani kaguosas Iraanis asuv Imam Khomeini sadam, mis asub Iraani loodeosas Bazergani piiril, ning ütles, et lepingu väärtus on 5 miljardit eurot. .

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar