Sivase asepresident Kalaylı SİVGİADi liikmed külastasid TÜDEMSAŞ

Sivas Kalaylı asepresident SİVGİADi liikmed külastasid TÜDEMSA-t: Sivase, Ömer Kalaylı, Sivasi ettevõtjate ja ärimeeste ühenduse (SİVGİAD) asepresident Murat Açıli ja ühingu liikmed, Gebze OSB president Vahit Yıldırım ning Iraani tööstusettevõtjate ja ärimeeste ühenduse president Mehdi Culazade, Nad külastasid TÜDEMSAŞi ja kohtusid kohtunikuga peadirektori asetäitja Celaleddin Bayrakçıli ja osakondade juhtidega investeeringute kohta, mida saab teha teise organiseeritud tööstuspiirkonda, mis alustati Sivas.
Muutuvas raudteepoliitikas arutati raudteesõidukite tootmist ja tootmist, mis on meie riigi jaoks väga olulised. Sivas 2, mis lisab Sivasele suurt lisandväärtust. OSB ärivõimalusi hinnati TÜDEMSAŞ ja tema alltöövõtjate kasvavate nõudmiste rahuldamise hetkel.
Pärast koosolekut tutvusid tegevusega tutvumisega tehase tootmis- ja remonditöökodade külastamisega asepresidendi Ömer Kalaylı ja SİVGİADi liikmetega tegelevad asedirektor Celaleddin Bayrakçıl ja ÜPK osakonnajuhataja Mustafa Yurtseven.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar