12 aasta vangistus 3.5i rongiõnnetuse eest Saksamaal

09 Bad Aiblingis, Baieris, Saksamaal Veebruaris 2016, Holzkirchen ja Rosenheimi jaamad Ülem-Baieris. ainus kostja kohtuprotsess on lõppenud.

Lõpuks lõpetati veebruaris Saksamaal toimunud rongiõnnetuse vastane juhtum. Ainus kostja, keda kohtunik 12 tappis, mõisteti 85i-aastase Michael P. kolmeaastase vanglakaristuse mõistmiseks. Kohtunik leidis, et ta on süüdi surma ja vigastuse põhjustamisel ettevaatamatuse tõttu. Kostja, 40 umbes vangistuse aasta külmas veres ilma igasuguse reaktsiooni kuulamata. Uurimisele järgnesid õnnetuses hukkunute mõned sugulased ja mõned õnnetuses vigastatud reisijad. Michael P., kes on olnud vahi all üle kuue kuu, vabastatakse umbes kolme aasta pärast. Michael P. süüdistati mängude mängimisega oma mobiiltelefonis, kui ta oli teenistuses.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 11

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar