CHP Yarkadaş, Haydarpaşa raudteejaam Kui palutakse avada

Yarkadaş CHP-lt küsis, millisel ajal Haydarpaşa avatakse: CHP Istanbuli asetäitja Barış Yarkadaş küsis, kas katkestatud tavapärased raudteelennud tühistatakse täielikult.

Haydarpasa raudteejaamast, traditsioonilisest raudteeliinist, peatati 1i veebruaris 2012il Gebze ja Izmit-Yenikoy vaheline liin uuendamiseks.

CHP Istanbuli asetäitja Barış Yarkadaşi ettepanek transpordi-, merendus- ja kommunikatsiooniministrile Ahmet Arslan esitas järgmised küsimused:

1 - Haydarpaşa raudteejaamast, tavapärasest raudteeliinist, peatati 1i veebruaris 2012il Gebze ja Izmit-Yeniköy vaheline liin. Sellest tulenevalt ei saa 5i aastateks teha tavapäraseid raudteeekskursioone Istanbulist Anatooliasse. Samuti oli võimalus reisida Istanbuli ja Ankara vahel selliste teenustega nagu Anatolian Express ja Fatih Express, ja erinevalt kiirrongist oleks tavapärased liinid öise ekspeditsiooniga täielikult tühistatud? Kas teised riigid, kes tegutsevad maailmas kiirrongioperatsioonides, on odavamad käitamis- ja hoolduskulud odavamad kui tavalised liinid tühistatakse või kui kodanikud saavad oma eelarvet ja aega kasutada ka edaspidi?

2 - peaminister Binali Yildirim teatas, et ta jätkab raudteejaama kasutamist pärast Haydarpaşa restaureerimistööd, avades 3i märtsis Istanbulis raudteemess. Millal taasavatakse Haydarpaşa raudteejaam, mis on peamiste raudteeveoteenuste jaoks suletud umbes viis aastat?

3- Gebze-Haydarpaşa ja Sirkeci-Halkalı 19i ja 2013i vaheline linnalähiliinilend peatati liinide uuendamise alusel. Miks ei ole töö veel lõppenud isegi pärast umbes 3,5 aastat? Millal kavatsetakse see lõpetada?

4- Kas protsess, mida peab teostama OHL Dimetronic, kes oleks pidanud uuendama ja toimetama selle rea 24is kuus, sest ta ei täitnud oma kohustusi? 24 kuu lõpus, miks ei antud äri teisele ettevõttele või riik ise seda ei teinud?

5-Hispaania OHL Dimetronicile on antud 2015is lisaaeg, seekord ettevõte; Halkalı-Kazlıçeşme liin septembris 2016; Ta on lubanud lõpetada Ayrılıkçeşme-Pendik liin 2016i lõpus. Kuigi 2017 on sisestatud, näeme, et see ei kordu. Kas on võetud tehingu vastu äriühingu suhtes, kes ei täitnud oma kohustusi teist korda?

6i juulis 25 avati kiirraudteeliin 2014-Istanbul-Ankara. Kuna Pendiku ja Haydarpaşa vaheline osa ei ole umbes 2,5i aastatel lõpule jõudnud, on kiirrongiteenused valmistatud Pendikist. Kuna lennud on tehtud Pendikist, siis enamik Istanbuli ja Ankara vahel sõitvatest reisijatest ei eelista kiirrongi. Sel põhjusel on 2,5i aastal Istanbulis-Ankara kiirrongil loodud tühikäigu võimsus? Millal hakkab Istanbuli-Ankara kiirrongiliin planeeritud võimsusega töötama?

Praegused raudteepakkumised

Sool 10

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar