Düzce Ülikool jätkab piirkondliku arengu juhtivat rolli kiirraudepaneelide paneeliga

Düzce Ülikool säilitab oma teerajaja rolli regionaalarengus oma kiirrongide paneeliga: Samuti korraldab ta programmi "Kiirraudteeliin - heaolu tulevastele põlvedele", mis korraldati koostöös Düzce Ülikooli, Düzce linnavalitsuse ja Düzcei valitsemisega, mis on lisaks haridustegevusele regionaalarengu uuringute juhtiv kõrgharidusasutus. teeme.

Duzce kuberner Zulif Dagli, Duzce linnapea Mehmet Keles ja meie rektor. Dr Nigar Demircani Çakari korraldatav paneel toimub 10 aprillis 2017 esmaspäeval, kus osalevad kõik sidusrühmad Düzce Ülikooli Vabariigi konverentsisaalis 13.00is.

Programmis; Kiire rahvastiku kasvu, tööstusmahu arengu ja sotsiaalsete vajaduste tõttu arutatakse kõige kiiremaid investeeringuid Türgisse, mis kõige paremini vastavad transpordivajadustele. Eriti Istanbuli ja Ankara vahel; ekspertidega arutatakse üksikasjalikult võimalikku kiirrongi investeerimisprotsessi ja planeerimist, mis tagab ohutu, mugava, ökonoomse ja kiire transpordi.

Programmis, mida peetakse kahe istungi näol, mis käsitlevad Jaapani kogemusi ja maavärinaohtu kiirrongi tehnoloogias γn ja yabancı ajaloolise, sotsiaalse ja majandusliku kiirrongi baaslık, hinnatakse suure kiirusega rongi teema riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil.

Kõik üksikasjad programmi kohta http://hizlitren.duzce.edu.tr/ Interneti-aadress.

Düzce ülikool toetab jätkuvalt regionaalarengut, korraldades kiirraudteeliini, mis on hädavajalik sotsiaalhoolekande tugevdamiseks.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar