Tünektepe köisraudtee seekord katkestas jala

Seekord lõikas Tünektepe köisraudtee vanurite jalad maha: Antalya Metropolitan Municipality võõrustas oma unikaalse vaatega Tünektepe hooldekodu elanikke. Tünektepe'ye aastaid, et näha vanemaid, esmakordselt köisraudtee tippu koges õnne.

Tünektepe köisraudtee seekord katkestas jala. Vanurite nädala Antaljas tänu vanadele inimestele, kes viibivad Tünektepe'da erinevatel vanadekodudes tasuta, linna looduse ilu ja on meeldejääv päev suurepärase vaatega. Esmakordselt mõnede vanurite elus võttis köisraudtee, teised aga vaatasid esimest korda Tünektepest Antalya.

40 VÄLJAANNE AASTA AASTAT
Õnn peegeldub Tünektepe hooldekodude elanike silmis ja väljendas rahulolu köisraudtee põnevusega. Ahmet Çetinkaya, üks hooldekodu elanikest; Ma tahaksin tänada meie suurlinnavalitsust, kõiki ametnikke, kes meie hooldusele kaasa aitasid, ja hooldekodu juhtimist. Tähelepanu ja asjakohasus, mida nad meile näitavad, on meie ümberkorraldamine, esimene kord, kui ma võtsin köisraudtee meie vanade aegade juurde. Tänan teid väga selle eest, et meid kaunid päevad meie ilusas Antaljas, Güzel ütles.

Unal Aktay, kes on olnud Antalyas alates 1958ist; Im 40 aastat tagasi olin oma mootorratta juures Tünektepes. See oli väga kallis. Nüüd läksime köisraudteest väga kiiresti ja mugavalt. 600i arvesti ütleb, et arstid on inimeste tervisele tervislikumad. Me kasutame täna puhast õhku. See on Metropolitan Municipality. Kui ta annab selle erasektorile, põletame. Olgu kohalik omavalitsus jätkuvalt tegutsema, ütles Bel.

MEIE LAPSED
Selman Sezer, kes tuli Antalyasse esimest korda 1996is, on üks neist, kes on Tünektepest kaugel. Onu Selman väljendas nende sõnadega oma tundeid; U Me nägime Tünektepet, kuid me ei mõelnud isegi lahkumist. Varem olid ainult rikkad tulnud siia, oleksid lõbusad. See ei olnud isegi meie meelel. Sooviksin tänada Antalya linnapea ja meie hooldekodu juhtimist. Nad tõid meid siia. Meie lapsed ei vaata neid, kui nad meid vaatavad. Tahaksin neid kõiki tänada

Hooldekodu ametnikud väitsid ka, et Tünektepe kogemus eakatele on väga tõhus nii tervishoiu- kui ka sotsiaalsetes aspektides ning tänas suurlinnavalitsust.

Raudteeuudiste otsing