ESHOT päikeseenergia revolutsioon

Eshot varustab kogu energiavajadusega päikest
Eshot varustab kogu energiavajadusega päikest

Päikeseenergia revolutsioon ESHOTis: iga-aastane linnatranspordi tegur, 74 ESHOT on lisanud uue tehnoloogia ja keskkonna liikumise. Türgi suurim täis-elektriline bussipargi kehtestatakse İzmir Metropolitan vald, vajalik elekter need vahendid, mis tõstab katuse oma hoone ESHOT töökoda täita Buca 10 tuhat päikeseenergia taimed mxnumx'lik.


İzmir Metropolitan Municipality, millel on keskkonnainvesteeringutega eriline koht kohalike omavalitsuste seas, allkirjastab ka ühistranspordi rohelise revolutsiooni. Pealinna omavalitsus on lisanud uue mõõtme süsinikuheite vähendamise sammudele, mille on algatanud keskkonnasõbralikud laevad ja raudteesüsteemiprojektid, nagu tramm, metroo, linnalähis, koos elektribussidega. Türgi suurim teenus sai 20 ühistranspordi teenindavad "täielik elektriline" bussipargi ESHOT peadirektoraat ise elektri joosta. Selle eesmärgi kohaselt ehitatakse Buka ESHOTi töökojahoonete katustele 10 tuhande ruutmeetri suurusele päikeseelektrijaam. 2 fotogalvaanilisest paneelist koosnev päikeseelektrijaam toodab aastas umbes 3 MW elektrienergiat. Seda elektrijaamas toodetud energiat kasutatakse keskkonnasõbralike täisbusside laadimiseks. Seega hoitakse ära aastas 680 tonni süsinikuheide.

İzmir peab oma lubadust

Euroopa Komisjonis asutatud linnapeade pakti (CoM) suurlinnavalitsus, mille põhieesmärk oli vähendada ja edendada taastuvate ja puhta ressursside kasutamist maailmas, mis võitles globaalse soojenemise vastu, oli 2015i osaline. 2020 on võtnud kohustuse vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid vähemalt 20i võrra aastas. Izmiri kohalik omavalitsus näeb ette elektriliste busside arvu märkimisväärse vähenemise ja süsinikdioksiidi heitkoguste vähendamise fossiilkütuste kasutamise tõttu raudteesüsteemi investeeringutega. Lisaks vähendab päikeseelektrijaama rakendamisega oluliselt kütuse-, hooldus-, remondi- ja tegevuskulusid.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar