Kayseri ühistranspordi kvaliteedi tõus

Avalike busside koja esimees Ahmet Erkan ja juhatuse liikmed külastasid linnapea Mustafa Celiki. Bussi- ja uue maksemudel kaupleb täitmist esimees väitis, et põhineb inimeste rahulolu esimene Türgi Steel, kvaliteedi ja rahulolu kasvanud iga päevaga, ütles ta ühistransport.

Avalike busside koja esimees Ahmet Erkan külastas suurlinnapiirkonna linnapea Mustafa Çelik, keda ta külastas koos juhatuse liikmetega, oma poepidajate nimel ja andis talle käsitsi valmistatud vaasi. Erkan märkis, et 2017 oli transpordi aasta igas mõttes, kui president Çelik märkis: „Me püüame oma inimesi paremini teenindada ja parandada kvaliteeti, ilma et see teid piinlikuks teeks. Oleme osalenud koosolekul eelmisel nädalal osales transpordivahendi Van, Türgi. Ma tänan teid ka seal. Tänu teile, meie poepidajatel oli mugav aasta. Võrreldes 2016iga oli oluline erinevus. Meie poepidajad ei võta teie nägu maalt maha, ütles ta.

RIIKLIKU TÕHUSUSE ALUSEL PÕHINEV TÖÖPOLIITIKA
Linnapea Mustafa Celik, transport, tänades oma lahke külastada ja ütles, et nad jätkuvalt ühistranspordi esimene Türgis. Inimesed otobüsçü uue maksesüsteemi igas mõttes väljendit, et suurendada rahulolu Steel "Sel aastal tänuväärset tänuväärset seotud projektide maksesüsteemid, avaliku bussid ja töö, et oleme välja töötanud koos siis näiteks Türki. Aeg-ajalt häirisid meid avaliku busside põhjustatud negatiivsus. Oleme välja töötanud uue mudeli, et leevendada kauplejaid. Me tahtsime mõtiskleda üldsusele edukuse ja inimeste käitumise arvu üle. See oli juhtumiuuring. Ma olen kindel, et me saame positiivse tulemuse. Pärast seda on meie ootused sõidukite uuendamiseks. Me jätkame selle kallal tööd. Oleme teinud oma osa teenuse kvaliteedi tõstmiseks. Pärast seda langeb ettevõte teile. Me mõõdame pidevalt teenuse kvaliteeti. Meil on inspektorid, kes sõidavad bussidega iga päev, meie kaupmehed ei tunne. Need inspektorid hindavad pidevalt. Need tööd suurendavad ka reisijate rahulolu. Kuna rahulolu suureneb, suurenevad ka meie ettevõtjate kulud Mem.

Teisest küljest külastasid autojuhtide ja autode koja esimees Ali Ateş ja juhatuse liikmed mõnda aega linnapea Mustafa Çelik.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar