Arslani visiidid Kilis

Liiklus-, merendus- ja kommunikatsiooniminister Ahmet Arslan ütles, et me teeme oma osa kui riik, kuid me teavitame avalikkust sellest küsimusest ja me tahame, et kõik sektorid, sealhulgas ÜRO (UN), mängiksid selles valdkonnas. Ta ütles.

Liiklus-, merendus- ja kommunikatsiooniminister Ahmet Arslan ütles, et me teeme oma osa kui riik, kuid me tahame avalikkust sellest küsimusest maailmas teavitada. Ta ütles.

Arslan, kes tuli Kilisse erinevateks kontaktideks, rääkis pärast kaupmeeste visiiti Kilis valla külalistemajale ajakirjanikele linna viimaseid 15i aastaid tehtud investeeringuid ja tulevikuplaane.

Süüria puhkes korral kõige rohkem mõjutatud provintsid inimesed Kilisi, päritolu ja riigi Arslan märkis, et läbi nende külalised viisil Sobiv traditsioon, ütles ta rahul ise suuresti kõik antud juhul Türgi.

Türgi hiljutisi samme 15-16 aastat ta elas paljudes valdkondades arengut ja Armstrong selgitab, et riik on kolm korda suurem, ütles ta:

"Täna on meie riik on muidugi, seal on magic kolmekordistunud paljudes valdkondades peegeldusi. Me näeme seda kui peegeldus provintsides ministeeriumi 81 6 tuhande kilomeetri jagatud maanteed 100 Meil ​​on ligipääs täna 25 408 tuhat kilomeetrit. Oleme välja kuuma asfaldi hakez kolm korda. Oleme tõsiseid samme tunnelites ja sillad. samas ainult 2 kilomeetri jagatud maanteel linna täna 28 kilomeetreid Kilisi lisas ta. Ma ei ole kunagi läinud 30 kilomeetri kuuma asfaldi kuum segu tee integratsiooni meetod. Ikka töö Kilisi teinud palju sildu, mis pakub õiguse kasutada seda meie inimesed. "

Gaziantep-Kilisi, Armstrong andis üksikasjalikku teavet Musabeyli-Nurdağı maanteede, paljud neist ei ole läbi viidud, siis ta ütles, et lõppstaadiumis osa.

Meenutades, et 6i kilomeetri vaheline tee oli valmis ja kasutusele võetud.

Põhjas ütles Arslaniga jätkuva projekti jaoks vajaliku töö ringtee:

In riik, me teeme oma osa, kuid maailmas me teavitame avalikkust sellest küsimusest ja me tahame, et kõik sektorid, sealhulgas ÜRO, osaleksid selles küsimuses, et rahu, ühtsus ja solidaarsus oleksid lõunas. Me võime ka seda positsiooni rohkem kasutada piiripiirkonna provintsina ja eriti transpordikoridoridena, mida raudtee ka sisaldas. Raudteede osas peaksime tegema projekte suuremate rahvusvaheliste töökoridoridega Süüriaga. Sellest hetkest on meie provintsis nii meie riik kui ka Çobanbey ja Kilis. Jätkame tööd raudteel. Meie eesmärk on jõuda Gaziantep-Cobanbey või Aleppo. Pärast meelerahu, et tuua kokku elu

Praegused raudteepakkumised

Kohta 05

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Hanketeade: Autorent koos juhiga

Vahemik 5 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar