Rakendatakse Nusaybini raudtee taastamise projekti

Nusaybini omavalitsus viib läbi suure projekti Nusaybini raudtee parendusprojektiga. Selle projektiga puhastatakse linnaosa piirkonnad ja kujutise reostuse eesmärk on kõrvaldada igasugused jäätmed, mis kahjustavad inimeste ja keskkonna tervist. Lisaks üritavad inimesed luua piirkondi, kus inimesed saavad mugavalt hingata.

Nusaybini linnavalitsuse keskkonnakaitse- ja kontrolliosakond viib läbi projekti töö- ja rakendusalad, välja arvatud peamine kaugus, mida rakendatakse kaugusele 1200 m, pindalale 7285 m² ja seina kõrgusele, kus silla kõrgus algab 470 m. 728,5 m³ pinnas pannakse rohumaakividega ja 3000 m sillutatakse äärekividega ning kõrghooneid värvitakse värviliste värvidega. 6-8i konstrueeritakse 30 m intervallidega, kasutades dekoratiivseid valgusmotiive, mille pikkus on m. Siiski puhastatakse ala raudteede asendamisega, ülejäänud osa Mardini ja Midyat Yolu tänava vahelisest teest paigutatakse prügikastidesse ja -padlitesse ning istumisnurgadesse, kus inimesed saavad hingata.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar