TÜDEMSAŞ on “Sivas Values ​​leri näitusel

Toll ja kaubandusminister Bülent Tüfenkci, riikliku hariduse minister İsmet Yılmaz ja TOBB president Rifat Hisarcıklıoğlu organiseerisid Sivas Values ​​Hisari ausat. Pärast avamist külastasid kabiinid tolli- ja kaubandusminister Bülent Tüfenkci ja riikliku hariduse minister İsmet Yılmaz ning said ettevõtte ametnikelt teavet.

Messil osales meie firma TÜDEMSAŞ, mis on üks meie riigi suurimaid tööstusettevõtteid alates 1939ist. Koos Rc Engineeringiga, Gökrailiga ja HT Makine'iga on TÜDEMSA established loonud oma uue põlvkonna vagunid ja uurimis- ja arendustööd, mis on valmistatud vastavalt maailma standarditele.

Näitus toimus Sivas ja eksponeeriti kõikidesse maailma nurkadesse eksporditud tooted. Sivase linna, kaubavaguni, autotööstuse tööstuse, kaitsetööstuse, ehituse, toidu, kosmeetika, mööbli, tekstiili, tsemendi, marmori tootmist külastavad külastajad, kogudes palju ettevõtteid, eriti stendides, kogudes teavet ettevõtete tegevuse kohta nad vastu.

Sivas Values ​​Bir korraldas Sivase põhivõrguettevõtte, Sivase valitsemise, Sivase omavalitsuse ja ORANi arendusagentuuri toetusel teed kaubanduskoostööks ja uuteks investeeringuteks ning aidates kaasa uute turgude ja uute sihtmärkide loomisele, luues teadlikkust piirkonna kohta kogu riigis, 7-10 September on avatud külastajatele messikeskuses.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar