Yedikuyulari suusakeskus Hooaja ettevalmistamine

Yedikuyulari suusakeskuse teosed, mille ehitamist alustas Kahramanmaraşi suurlinnavalitsus, jätkuvad täies kiiruses.

Yedikuyulari suusakeskus 1800-2000 Kahramanmaraş Metropolitan Municipality järelevalve all, uuringute ja projektide direktoraat, uuringute ja projekti haru direktor, jätkas kiu interneti ja keskpinge elektrimuunduri tootmist. 1844i kõrgusel asuvad haldus- ja peakorterite ehitised, restoran, lumetorn jne ehitised, restoranihooned 2055i kõrgusel on valmimisel. 6i raja raja rajamine on lõpetatud. Mehaanilised süsteemid valmistatakse ette. Tross alustatakse peagi.

KESKMINE 5 KOLMANDA VÕIMSUS

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular suvel-talvel puhkeala, mida peetakse piirkonnas ning suusakeskus 2000 suusatajad on 5000i inimeste koguvõimsus. 4 teenib talispordiks piirkonnas 250 km raadius talispordiks on ainus võimalus meie piirkonnas.

MIS ON SINU?

Yedikuyulari suvine-talvine puhkeala ja suusakeskus 540 ruutmeeter ja juhtimisüksus, 550i ruutmeetri restoran ja kohvik, 140 ruutmeetri naissoost ja meessoost tualett ja valamu 140 ruutmeetri ülemine jaam, 270 ruutmeetri lume purustussõiduki garaaž 2 tükid generaatorhooned ja alamjaama 2 kõrgus kõrguse kõrgusest kuni ülemise jaama kõrguse 1.833 kõrguseni, mis saavutatakse liftide ja teleski liinidega.

760 meetri pikkune 1 üksuse toollift, 430 meetri pikkune teleski liin ja 100 meetri pikkune jalutuskäik. Seal on helikopter ja parkimiskohad.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing