TCDD transpordi uus koostöö

TCDD Transport, Aserbaidžaani raudtee ja Austria Rail Cargo firma allkirjastasid kolmekordse memorandumi.

Leping allkirjastati Aserbaidžaanis Bakuus.

Aserbaidžaani raudteede (ADY) kolmepoolsel kohtumisel TCDD Taşımacılık A.Ş. Koosolekul võtsid osa peadirektor Veysi Kurt ja Rail Cargo juhatuse liige Erig Regter.

Aserbaidžaani raudteed President Cavid Kurbanov selgitas pooltele, et Kaspia mere rahvusvaheline transpordikoridor ja oktoobris avatud Baku-Tbilisi-Kars (BTK) raudtee teavitasid Aserbaidžaani transpordipotentsiaali ja arutasid koostöö arengut.

Pärast kohtumist selgus, et TCDD Transportationi, Aserbaidžaani raudtee- ja raudtee-kaubaveo haldajate allkirjastatud vastastikuse mõistmise memorandumiga kaasnes konkurentsivõimelise, kvaliteetse ja kiirraudteevõrgustiku arendamine Euroopas, Kesk-Aasias ja Hiinas.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 19

Hanketeade: Side-, elektri-, telekommunikatsioonitehnoloogia tööd

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 19

Hanketeade: Kütus ostetakse

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar