Mersini ühistranspordi juhtide auditi koosolek

Mersini Metropolitan Municipality Transpordiministeerium, suurlinna omavalitsus ühistranspordi linnaosas, mis toimus peetud kontroll- ja teabekoosolekul.

Mersini Metropolitan Municipality, kes töötab linnas ja ühest suhtlusest linna ühistranspordi bussijuhtide kodanikega, kes osalesid Mersini suurlinnavalitsuse asekantsleri Mustafa Kemal Çokakoğlu juures, osalesid osakonnajuhid ja bussijuhid.

Kongressi- ja näitusekeskuse koosolekuruumis peetud kohtumisel, kodanike esitatud kaebused, eriti mitte liiga palju reisijaid ja mittetakistavaid reisijaid, mitte punase tule rikkumise eest, uste hoidmise ajal sõidu ajal, sõidukite puhtana hoidmine, mobiiltelefoniga reisimata suhtlemine ja reisijatega suhtlemine ja reisijatega suhtlemine teave esitati.

Iga päev kasutatavad roolid tähendavad inimeste elu

Mersini Metropolitan Municipality asekantsler Mustafa Kemal Çokakoğlu teatas, et kodanikega otseses suhtluses olevad bussijuhid on kodanikule avatud omavalitsuse nägu. Vatandaş Maailm muutub väga kiiresti. Me tunneme seda meie enda elust. Kuna maailm muutub, muutuvad valitsused ja meie maailmale sisenevad uued põhimõtted. Selles mõttes on kõige enam mõjutatud institutsioonid kohalikud omavalitsused. Mõned kohalike omavalitsuste allharud võivad olla need kohad, kus seda muutust kõige rohkem tuntakse. Meie transpordiministeerium on osakond, mis tajub muutuvate maailmatingimuste tingimusi kodanikule viimasele punktile ja omavalitsuse näole. On väga oluline, et saaksid teha tööd, mis tunduvad igapäevaselt väga lihtsad, sama tundlikkuse ja põnevusega. Iga päev kasutatav rool tähendab inimeste elu. Nii et peame rooliratasid õigesti kasutama

Mersin Metropolitan vald Burhanettin Kocamaz eestvedamisel Türgi, oluline ja realistlik olmejäätmete nähtaval ja et selles suunas ka lisas, et ta hakkas tunda end järjekorras esitatud eeskirjade Mersin Çokakoğl, edaspidi "xnumx't päritud olmejäätmete peatuste oma jalgu uuesti tehti ja meie pea kohal. Mõnikord võivad reeglid inimesed väsida, kuid reeglid, mida me kogu linnas kohaldame, on end tundnud. Me mõistame seda kaebuste olemusest. Näiteks rannad olid pragud, kuid nüüd on väikesed kaebused, et nad söövad südamikke rannas. Nii me puudutame seda linna. Kahe aasta eest transpordibüroosse saabunud kaebused ei ole enam samad. Võib siiski olla probleeme, kuid see muutub väiksemaks ja väiksemaks. Tahaksin tänada kõiki teid teenuste eest, mida te meie omavalitsusele ja kodanikele pakkusite. Ma usun täielikult, et te täidate seda ülesannet tõhusamalt ja tundlikumaks järgmisel perioodil. Soovin teile kõiki hädasid teenuseid ”.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 04

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar