Kardemir, 21. Euraasia majanduse tippkohtumine

11-12 korraldas Marmara grupi strateegilise ja sotsiaalse uurimistöö fondi aprillist aprillini. Ta võttis oma koha Kardemiris Euraasia majanduskohtumisel.

Istanbuli Wow kuurordi hotelli, peaministri Binali Yildirimi, asepeaministri Mehmet Simseki ja majandusministri Nihat Zeybekci avamise tseremoonia, sealhulgas Bosnia ja Hertsegoviina kõigi inimeste föderatsiooni president Mladen Ivanic, Põhja-Küprose president Mustafa Akıncı, Makedoonia president Gjorge Ivanov Horvaatia, Läti, Moldova ja Rumeenia endised presidendid, Bosnia ja Hertsegoviina, Afganistani, Bosnia ja Hertsegoviina, Montenegro, TRNC, Türkmenistani, Makedoonia, Moldova, Mongoolia, Rumeenia, Aserbaidžaani, Belgia, Austria, Venemaa, USA, Soome, India, Itaalia presidendid. Samuti osalesid mitmete riikide, näiteks Ühendkuningriigi, Jaapani, Kosovo, Sloveenia, Omaani, endiste parlamendiliikmete ja peaministrite, senaatorite ja asetäitjate, suursaadikute, rahvusvaheliste organisatsioonide esindajate, äri, poliitika, bürokraatia, õiguse ja paljude välismaiste külaliste esindajad.

21 on rahvusvaheline prestiižiühing, mis keskendub tehnoloogiale, poliitikale, energeetikale, majandusele, arukatele linnadele, digitaalse transformatsiooni mõjudele võrdõiguslikkuse kultuurile. Euraasia majanduskonverentsil osalesid meie ettevõtte juhatuse esimees Şamil Ayrım, juhatuse liige Furkan Ünal ja turundusjuht Onur Erkara.

Kahepäevase ja 6 tippkohtumisel seansse, Istanbul kuberner Vasip Sahin, Istanbul Linnapea Mevlüt Uysal president Mehmet Büyükekşi Türgi eksportijad Assamblee, Istanbul Ready-Wear eksportijad Hikmet Tanriverdi Ühingu esimees, Malatya Arapgir Linnapea Haluk Cömertoğlu ja paljud osalejad seista külastada ja saada teavet Kardemiri tegevuse kohta.

Raudteeuudiste otsing

2 Kommentaarid

Yorumlar