Tee Derince'st Umuttepe'i

Kocaeli Metropolitan Municipality hõlbustab transportimist ja takistab liiklusummikuid alternatiivsete teede kaudu, mida see kogu linnas tekitab. Sellel alal loodud uued alternatiivsed teed on kogu linna jaoks väga olulised. Üks neist uuringutest on alternatiivne viis, mida Umariye-Umuttepe rakendab Kocaeli Metropolitan Municipality Transpordiosakonna poolt. Ehitustööd lõpetati, Kabaoğlu piirkond laieneb.

DERİNCE-lt UMUTTEPE-le
Umbeseppi haigla ja Kinceeli ülikooli ülikoolilinnast saab Derincest, kasutades uut alternatiivset marsruuti Ağaköy - Arızlı-Umutepe. Selle alternatiivse marsruudi lõppedes avati transpordikoridor Lääne-Umuttepe piirkonda.

6 THIN 900 TON ASPHALT
Alternatiivne marsruut Arızlı - Umuttepele, mis pakub transpordi Umuttepe KOÜ haiglasse Derince'lt ja Kuruçeşmelt, on 3 tuhat meetrit ja laiusega 7 meetrit. Uuringu käigus pandi 6 bin 900 ton asfalt teepinnale. Alternatiivne tee viidi lõpule liiklusmärkide ja sõidurajaliinidega.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar