Revolutsioon nagu revolutsioon Izmiri ühistranspordisüsteemis

Lõpuks on lõpuks välja antud õiguslik raamistik, mis võimaldas ühistranspordi ühendustel ja ühistutel töötada Metropolitan'i all ja selle kriteeriumidega. President Aziz Kocaoğlu püsivaid jõupingutusi täiendas asjakohane seadus. Tänu uuele määrusele välditakse ka ressursside raiskamist, kuna linnaliinid ja ühistranspordivahendid toimuvad paralleelselt väljaspool keskust. Linnapea Kocaoglu, uus süsteem toetab nii ühistransporti kui ka nii ühtsuse kui ka ühistu katuse all töötavaid kodanikke.

Izmir Metropolitan linnapea Aziz Kocaoglu on töötanud pikka aega ja lõpuks saadab ta kirja kabineti liige 538 asetäitjad, "transport ühistud ja kaasamist ühtsust olmejäätmete ühistranspordisüsteemi" ettepaneku vastu Ankara. Ametlikus väljaandes avaldatud "seadus, millega muudetakse teatavaid seadusi" 14. 5216 nr 7 Metropolitan Municipality seaduse nr XNUMX regulatsioonis. Artikkel president mõned täiendused tehti kooskõlas soovitusel Kocaoğlu'nun.

Lisati seadusele järgmised laused:
Müts Suurlinnapiirkonna ühistranspordiliinide kohta; otsustada ühistransporditeenuste osutamise eest, et määrata kindlaks liinid, mis sõltuvad kaugusest kesklinnast, elanikkonnast ja kasutajate arvust.

"Metropolitan valla esimene lõik punkt (p) on kriteeriumide alusel teises lauses suurlinna nõukogu äri ühistranspordiliinide kohtades määrab otsuse, võib ta otsustada pakkudes paigaldus transport assotsiatsiooni või ühistu piirkonnas. Transport liidud või ühistud, kohalike omavalitsuste eelarvetest, kes tehakse tasuta või soodushinnaga vigastada tulutoetustele ühistranspordi teenuseid. "

Ta kirjeldas probleemi ja lahendust koos.
Möödunud aasta märtsis, Suure Rahvuskogu Türgi kõik parlamendiliikmed katuse all saates tähed İzmir Metropolitan vallavanem Aziz Kocaoglu, vägede tegelevad ühistranspordi linnaosade väljaspool keskus ja ühistud kogenud tõttu paralleelselt uuringud "ressursside raiskamine" tähelepanu äratanud valem "Co sõidukitel maksimaalse tõhususe transport integreeruda meie süsteemiga ja 11iga väljaspool keskset massitranspordi piirkonda, mida nad tahavad kanali kaudu täielikult läbi viia, ütles X.

Linnapea Kocaoglu märkis oma kirjas, et transpordiühistud ja ametiühingud, mida peetakse ürti juriidilisteks isikuteks, ei olnud tänapäeva õigusaktide abil võimelised kohaliku ühistranspordisüsteemi sisse lülitama. ”Siis peame andma lahenduse Başkan.
Sellega seoses lahendusi ka toob Aziz Kocaoglu, ühistud ja ühingud "vastama arvu tasuta sõita" puhul lisatoetused omavalitsuse eelarvest, integratsiooni ees nimetades kaotatakse suurim takistus, tähed "Nii et meie valla ametiühingutega ja ühistud sõidukite samal marsruudil" paralleelselt ja tööd, et vältida ressursside raiskamist, "ta andis oma avalduses.

See on eeskujuks Türgi
Izmiri suurlinnapiirkonna linnapea Aziz Kocaoğlu, kes tänas kõiki parlamendiliikmeid ja ministreid, kes panustasid oma ettepaneku seadusandlusse, tänasid ka TGNA eelarve ja plaani komisjoni presidenti ja liikmeid. Linnapea Kocaoğlu ütles: ş Büyükşehiri katuse all on meie kriteeriumid kindlaks määranud ametiühingud ja ühistud, kes on ühistransporti juba aastaid teinud; Me tahame luua süsteemi, mis mitte ainult ei halvendaks oma äri, vaid toimiks ka distsiplineeritumalt ja regulaarsemalt ning tooks meie riigis transpordisüsteemile uue hinge. Iga linnaosakonna kokkuleppes juriidilise isikuga, garaažide, marsruutide, liikumisaegade ja palgaga määrab kindlaks ja juhib meie taotlus, et kodanikud muudavad reisi turvalisemaks ja mugavamaks kohaliku omavalitsuse kehtestatud reeglite, sõiduki vanuse ja juhi varustuse kvaliteedi ning paljude asjade raames jällegi oli see kohaliku omavalitsuse järelevalve all. Õigusabi selles küsimuses. Nüüd on aeg harjutada. Plaanid kajastada mida saame pigi edukalt, näiteks Türgi, me oleme saavutanud mudel, "ütles ta.

Linnapea Kocaoglu uus süsteem samuti töötajate puistlastilaevade all nii ametiühingud ja kooperatiivid katuse märkides see oleks kodanike huvides "Isa-vanaisa ühistranspordi teeb ametiühingute ja kooperatiivide ja kohaloleku säilitamine säilitada seal autojuht ametitest, on prioriteetne küsimus meie jaoks," ütles ta.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar