Salim Devişoğlu Caddesi Toptancılar Asukoht on renoveeritud

Kocaeli Metropolitan Municipality, Ömer Türkçakal Boulevard, Salim Dervişoğlu tänav, et laiendada sõidukeid mugavamaks. Kumla lossi sillal alanud laiendustööd jätkusid Karaduti tänaval ja Yosuni tänaval. Salim Dervişoğlu tänav hulgimüüjate saidi kõrval asuvate tuledega. Dr Necmettin Erbakan jagati jalakäijate silla vahel kaheks sõidurajaks.

450-METER OSA jagatud kaheks
Infrastruktuuritööd tehti teedel, mis laiendati uuringu raames. Maa parandamise uuringus uuendas transpordiministeerium Yosuni tänava ja Karaduti tänava sillutamist. Siis tuled ja professor. Dr Teostati Necmettin Erbakani jalakäijate sild 450-meetril jagatud sideaine asfaldirakenduse vahel. Selle lõigu asfalditööd viiakse lõpule pärast kanda asfaldi, viimase kihi paigaldamist.

EEMALDATUD PÄEVAD
Laiendamise ajal uuendati Karaduti tänavat, Yosuni tänavat ja Salim Dervisoglu tänava 450 meetrit, mis on seotud kõnniteedega. Kõnniteedele paigaldati uus parkett ja äärekivid. Projekti raames laiendati Yosun Sokaki, mis asub Toptancılar Sitesi ja Hasan Gemici spordihoone vahel. Uuendatud Yosuni tänav, Karaduti tänav, Ömer Türkçakal Boulevard oli alternatiivne liin, mis pakub ühendust Salim Dervişoğlu tänavaga. Projektiga ühendavad Ömer Türkçakal Bulvarı Gölcüki suunal liikuvad sõidukid Salim Dervişoğlu tänavale alternatiivina Karadutile ja Yosuni tänavale.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar