Elazigi vallas käivitatakse Cip-puhkepiirkonna bussireeglid

Elazıği omavalitsusüksus 29 juuli 2018 lisab uue linna ühiskonnaelu aladele.

21i bussiteenused algavad laupäeval juulis 10.00, et pakkuda mugavat transpordi Cipi puhkeala, kus meie õed veedavad aega oma perega. Busside viimased reisid on 21.00i kesklinna ja 22.00i juures promenaadil.

333i piknikulaud ja grilllauad koos piknikulauaga ja puhkealaga, jalgpalliväljakud, jalgpall, korvpall ja võrkpalliväljakud, laste mänguväljakud, kunstlik juga, looduslik amfiteater, promenaadid, vaade terrassidele, purskkaevud, kohvik, restoran, masjid, purskkaevud, tuhandeid inimesi iga päev oma valamute ja parkimisplatsidega.

Elazıği linnapea Mücahit Yanılmaz teatas, et nad on õnnelikud, et lisada uus linna eluruumidele.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar