Registreerige kapitali suurendamine IGA-lt

Ehitus uue lennujaama Istanbul 25 ettevõtlusega aastase HDI, et suurendada kapitali 1 790 miljonit miljardit miljardit tõstatatud 6 240 miljonit. Salvestage kasv koos HDI, Fortune 500 4 ettevõtted kõrgeima vara ta. Ettevõte on jõudnud tasemele, mis võib olla. In iGain, alates selle loomisest, ühine panus ületas 1,6 miljardit eurot.

Istanbul New Airport päästab maailma oluline infrastruktuuri projekte tsiviillennunduse HDI Lennujaamad juhtimine Inc. Ta läks kapitali suurendamises. 26 koos HDI Airport Enterprise otsus võtta Peaassamblee aasta juuli 2018 ettevõtted, suurendades olemasoleva kapitali 4 450 miljardit 1 miljonit TL miljardit TL miljardit 790 6 240 miljonit tõmmatakse miljonit. Cengiz kes on konsortsiumi liikmed moodustavad iGain Mapa, Limak, Kolin ja iga Galeoon Group ettevõtted osalesid kapitali suurendamises 358 miljonit väärt viis võrdsetes osades. See Aktsiakapitali suurendamise HDI panuse ta annab oma partneritele firma tõsteti üle 1 615 miljonit eurot miljardit.

Neljas koguvarast Türgi!

HDI Airport kasutajaga tegevjuht ja General Manager Kadri Samsunlu, lennujaama, märkides, et lõpetamist xnumx'lük protsenti hoone pidasid hinnangu: "Istanbul New Airport on meie ambitsioonikaid eesmärke, pakkudes lisaväärtust majandusele Türgi. Meie peamised aktsionärid võtavad jätkuvalt oluline vastutus vastavalt nendele eesmärkidele. Praegune iGain kapitali, on tõusnud samale tasemele Türgi suurim ettevõtted. See otsus meie aktsionäride usaldust Türgi majanduse iGain et tõuseb üle lennujaama maailmatasemel ehitamine ja käitamine ja Istanbul on tõend, mis muudab maailma lennunduses hub. 94 meie avapäeval oli vähem aega äri. See kapitali suurendamine nii firma ja tugevdanud meie finantsstruktuuri, võib öelda, et kiire investeeringute lõpetamist, mis kestis kuni avamist. Vastavalt majandusliku mõju uuringud teeme sõltumatu loomisest Istanbul New Airport 90 võib pakkuda otsest ja kaudset tööhõivet tuhandeid inimesi aastas 2016 2025. Me ei saa luua täiendavaid leibkonna sissetulek kuni umbes 225 miljardit dollarit, see on ennustanud, et Türgi tasandil kuni 4,4% riigi tuludest oma panuse riigi majandusele. Nagu võib näha siin Istanbul New Airport saab uue majandushuvide keskus atraktsioon ja teeb väga olulise panuse meie riigis. "

See kapitali suurendamist vara suuruse ja vastavalt oma ressursse, Türgi suurim ettevõtted Samsunlu märkida, et nad on üks ettevõtete seas Fortune 500 nimekirja Su vara pärast Tüpraş ja Turkcell rõhutas, et nad jõuavad oma suuruse tõttu võib olla neljandat ettevõte.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar