BTSO ja ESO koostööprotokoll allkirjastatud

Bursa kaubandus- ja tööstuskoda ning Eskişehiri tööstuskoda allkirjastasid strateegilise koostöö protokolli.

BCCI, Room Service Building aulas Esinedes realiseerimise protokolli tseremoonia BCCI president Burkay, Türgi rikkuse keskus Marmara Basin Istanbul Tööstus- koos ESO strateegilise koostöö, mis algas ütles, et nad tulid kokku, et tuua uue mõõtme. President „Burkay”, boorikaevandus majanduse „Tegevus- ja innovatsioonikevadest“ tegevustest koostöös paljude oluliste lennundus-, kaitse- ja raudteesüsteemide projektidega, nagu Eskişehir, ütles, et nad allkirjastasid uue partnerluslepingu.

TEGEVUSKAVA KINDLAKSMÄÄRATAKSE SUUR TEHNOLOOGIA RÜHMADEGA

Ibrahim Burkay teatas, et nad määravad ühiste tegevuskavade koos protokolliga moodustatava kõrgtehnoloogilise töörühmaga ja ütlesid: Meie koostööprotokolli raames püüame ka kasutada oma kogemusi MESYEBiga seoses professionaalse pädevuse ja sertifitseerimisega suure potentsiaaliga linnas, näiteks Eskişehiris. Soovin, et koostööprotokoll oleks kasulik Eskişehirile ja Bursale. ”

MEIE KOOSTÖÖ TOIMUB PIIRKONNAS

ESO president Celalettin Kesikbaş teatas, et koostööprotokoll BTSO ja ESO vahel annab mõlemale piirkonnale tugevuse ja ütles: „Oleme sama piirkonna ärimehed. BTSO liikmetele on olemas mudeliuuringud. Samuti tahame nendest projektidest kasu saada. Meie strateegiline koostöö jätkub selle protokolliga palju kiiremini. Usun, et Eskişehir ja Bursa allkirjastavad peagi väga head projektid. "

Pärast kõnesid allkirjastasid koostööprotokolli BTSO esimees Ibrahim Burkay, ESO president Celalettin Kesikbaş, ESO president Ali Ugur BTSO parlamendi esimees ja assamblee esimees. Koosolekul osalesid ka BTSO ja ESO juhatuse liikmed.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar